Saxion Deventer
Onderzoek

Installatie Irene Visscher-Voerman als lector Innovatief en Effectief Onderwijs

Vandaag werd Irene Visscher-Voerman bij Saxion in Deventer geïnstalleerd als lector Innovatief en Effectief Onderwijs. Tijdens de themamiddag rond curriculumvernieuwing in het hbo sprak zij haar lectorale rede uit.

Daarnaast bestond de middag uit een aantal workshops. Daarbij lag de focus onder andere op de manier waarop studenten het onderwijs van de toekomst zien en op het ontwerpen van authentieke leertaken die aansluiten bij de complexe werkelijkheid.

Innovatief en Effectief Onderwijs

Het lectoraat Innovatief en Effectief Onderwijs onderzoekt, ondersteunt en adviseert op het gebied van een aantal onderwijskundige thema's, zoals onderwijskundig leiderschap, docentprofessionalisering, talentontwikkeling, curriculumontwikkeling en studieloopbaanbegeleiding.

Binnenkort vertelt Irene Visscher-Voerman op saxion.nl over haar onderzoek en de activiteiten van haar lectoraat.

Irene Visscher-Voerman
Anne Hurenkamp

Anne Hurenkamp

Anne Hurenkamp is Informatiespecialist en Accountmanager voor Saxion Bibliotheek. Ze is tevens verbonden aan Saxion Research Services. Schrijven doet ze heel graag, vooral over onderzoek. Anne is een vaste gastredacteur van de nieuwsredactie. In haar vrije tijd publiceert ze elke week een column over The Beatles.

Gerelateerde artikelen

Smart Solutions Festival 2018 Event

Smart Solutions Festival

15 januari 2019 Enschede Ko Wierenga
René Westra nieuwe directeur ABR&R Corporate

René Westra nieuwe directeur ABR&R

10 januari 2019
Rik Voerman Onderzoek

‘Het is onze maatschappelijke plicht veel meer uit recycling te halen’