Saxion-student Erik genomineerd voor FMN Student Awards 2019
Studentenleven

Saxion-student Erik genomineerd voor FMN Student Awards 2019

Leestijd Minuten

De zes genomineerden voor de FMN Student Awards 2019 zijn bekend gemaakt! Saxion-student Erik van Eerten is ook genomineerd. Hij deed onderzoek naar de Europese aanbesteding van bedrijfsafval van een gemeente. Zijn scriptie, getiteld ‘De conventionele aanbestedingswereld op zijn kop!?’, wordt de komende weken door een vakjury beoordeeld.

Woensdag 27 november bepaalt het jury-oordeel, samen met het oordeel van de deelnemers aan het congres FMN Connect XL ‘Bits don’t bite - FM en technologie’, wie de bachelorscriptie met de meeste relevantie of grootste impact op het facilitaire vakgebied heeft geschreven. De winnaar ontvangt onder andere deelname, reis en verblijf aan een internationaal FM-congres binnen Europa. 

Andere genomineerden binnen de bachelor-categorie zijn Riëlle Hagemans van De Haagse Hogeschool en Noa de Ruiter van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Gerelateerde artikelen

Erik FMN award Studentenleven

Saxion-alumnus Erik wint FMN Student Award

2 december 2019
Lector Smart Cities Mettina Veenstra Onderzoek

Coronacrisis zorgt voor grote belangstelling onderzoek Smart Cities-lector

5 juni 2020
Praktijkgericht onderzoek hbo Onderzoek

Praktijkgericht onderzoek van hogescholen is nog relatief onbekend én het is een andere tak van sport