Video: Nieuwjaarsbijeenkomst Saxion 2020
Corporate

Video: Nieuwjaarsbijeenkomst Saxion 2020 ✨

Dennis Moekotte
Dennis Moekotte Leestijd Minuten

De Saxion Nieuwjaarsbijeenkomst zit erop! Wij kijken terug op een inspirerende avond, waarin we met alle medewerkers vooruit hebben gekeken naar de toekomst en feestelijk het nieuwe jaar hebben ingeluid. Ben je benieuwd hoe de avond is geweest? Bekijk dan de video!

Een duurzame wereld: zo draag je bij!

Het thema van de Nieuwjaarsbijeenkomst was ‘Be(e) the change’, waarbij duurzaamheid een belangrijk onderdeel van de avond was. Misschien is dat voor jou nog een ver-van-je-bed-show, maar er zijn genoeg dingen die je dagelijks kunt doen om jouw steentje bij te dragen! Heb je wat inspiratie nodig? Bekijk dan dit artikel (pdf) waarin 170 dagelijkse acties staan beschreven die bijdragen aan een betere toekomst! 

Dennis Moekotte

Dennis Moekotte

Als freelance camerajournalist vind je Dennis steeds vaker in de gebouwen van Saxion. Zijn passie ligt in het vertellen van verhalen in beeld en geluid (en daar schrijft 'ie af en toe ook bij). Met zijn bedrijf Moekotte Media richt hij zich op maken van uiteenlopende videoproducties. In zijn vrije tijd houdt hij van koken en van wandelen met zijn twee honden.

Gerelateerde artikelen

P1055661 (1).jpg Corporate

Onafhankelijk platform SaxNow live: ‘Kritisch, maar ook vermaak’

16 september 2020
Hoofdfoto1.jpg Corporate

Opening Hogeschooljaar 2020/2021: ‘Laat je zien, blijf in beeld’

7 september 2020
MicrosoftTeams-image (1).png Corporate

1,5 meter afstand: soms meer dan je denkt