Duurzame whiteboard
Corporate

Oude Saxion-banners krijgen tweede leven als whiteboard poster

Thomas Busschers
Thomas Busschers Leestijd Minuten

Het Smart Solutions Semester maakt deze periode gebruik van duurzame whiteboard posters. En zo simpel kan duurzaam zijn: oude Saxion-banners - die vanwege de vernieuwing van de huisstijl niet langer gebruikt werden - zijn hiervoor ingezet.

De achterkant van deze oude banners zijn grijs en dat kon prima bedrukt worden met een sjabloon. Dit wordt door de projectgroepen gebruikt om informatie en voortgang op te verwerken. In totaal zijn er zo'n 80-90 posters gemaakt.

Docent/onderzoeker Jan-Chris Hullegie en Francis Hampsink van de printservice vertellen erover. Bekijk de video!

Thomas Busschers

Razende reporter binnen Saxion - creatief met video en geluid. Vind je camerajournalist Thomas niet achter de lens, dan staat 'ie wel voor een groot publiek muziek te draaien!