SaxMKB1.jpg
Corporate

Saxion en MKB Deventer intensiveren samenwerking

Tom Wassink
Tom Wassink Leestijd Minuten

Saxion en MKB Deventer hebben donderdag in de Gasfabriek in Deventer een intentieovereenkomst getekend. Beide partijen willen hun samenwerking intensiveren door nog meer gebruik te maken van elkaars netwerk, kwaliteiten en mogelijkheden.

Aanleiding voor Saxion en MKB Deventer om de banden extra aan te halen zijn de lancering van stageinregiosalland.nl en www.vindstages.nl als onderdeel van MKB Deventer en de wens van Saxion om de samenwerking met organisaties in de Stedendriehoek te versterken. Met de gezamenlijke activiteiten willen de partijen het talent voor de Stedendriehoek binden, boeien én behouden.

De overeenkomst werd donderdag in de Gasfabriek in Deventer ondertekend door Timo Kos (College van Bestuur) namens Saxion en Ed den Besten (voorzitter) namens MKB Deventer. Ook waren Bas Olde Hampsink (projectleider Saxion Business Point), Marije Nije Bijvank (bestuursadviseur Saxion), Pascal Hulsegge (vice-voorzitter MVO MKB Deventer) en René Frazer (accountant MKB Deventer) aanwezig.

De overeenkomst geldt in eerste instantie voor vier jaar en gaat per 1 september 2021 in. De komende periode wordt gebruikt om de samenwerking verder vorm te geven, wat uiteindelijk moet resulteren in een samenwerkingsagenda.

Tom Wassink

Tom Wassink

Met een journalistieke en een marketingachtergrond is Tom Wassink als online redacteur bij de Dienst Marketing en Communicatie altijd op zoek naar een verhaal. In zijn vrije tijd houdt hij zich, zowel binnen als buiten de lijnen, vooral bezig met sport en dan in het bijzonder met voetbal.

Gerelateerde artikelen

Geld innovatiefonds PIHC uitgekeerd aan medisch technisch onderzoek Saxion Onderzoek

600.000 euro voor regionaal medisch onderzoek

27 januari 2021
49393055571_76a3c5591c_b.jpg Onderzoek

Lectoraat Regio-ontwikkeling geeft met boek inzicht in toekomst vakantieparken

14 juli 2020
SaxionLive met lector blockchain Jan Veuger Corporate

SaxionLive: laatste kennissessie voor de zomer