ScienceGuide: Mark Rutte wil de weerbaarheidsscan van Saxion overnemen
Corporate

ScienceGuide: 'Mark Rutte wil de weerbaarheidsscan van Saxion overnemen'

Minister-president Mark Rutte wil bekijken of alle ministeries wel integer genoeg zijn en wil op aandringen van Renske Leijten van de SP bekijken hoe een weerbaarheidsscan van hogeschool Saxion daarbij kan helpen, zo meldt ScienceGuide.

Eerder spraken wij Willeke Slingerland, lector Weerbare Democratie bij Saxion, al over dit onderwerp. De Weerbaarheidsscan is een instrument dat bestuurders moet helpen om hun netwerken en het risico op netwerkcorruptie in kaart te brengen.

Lees het volledige artikel op ScienceGuide.nl.

Beeld: Rijksoverheid