Als student met ons samenwerken?

Ben jij als student geïnteresseerd in het maken van slimme toepassingen, het bouwen van dashboards, het inrichten van communicatiecampagnes en/of het doen van toegepast onderzoek? Dan is het lectoraat Smart Cities een uitstekende leerplek om jouw kwaliteiten een boost te geven waarbij je direct timmert aan de slimme stad van de toekomst.

Word onderdeel van ons netwerk

Sluit je aan bij ons multidisciplinaire team en verbeter en verrijk naar eigen invulling jouw kwaliteiten. Veel studenten gingen je al voor en tilden in samenwerking met ons netwerk aan gemeentes, (tech)bedrijven en inwoners hun opdracht en kwaliteiten naar een hoger niveau.

Studenten lachen en kijken naar laptop op buitentrap

Stage- of afstudeermogelijkheden

Volg je stage of afstudeeropdracht naar eigen invulling bij Smart Cities. We hebben een breed scala aan projecten waarbij we voor jou vast een gepaste stage of afstudeeropdracht kunnen vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs bij onze kamer (G2.26) en ontdek of wij een opdracht hebben die jou interessant lijkt. We gaan graag met je in gesprek om te ontdekken waar jouw interesses liggen en zo tot een afstudeer- of stageopdracht te komen waar jij als student blij en enthousiast van wordt.

Schematisch overzicht van datastromen in de stad

Vergroot je kansen na je studie

Bij onze projecten zijn partners door het hele land betrokken. Door de mogelijkheden om samen te werken met onze partners sta jij met beide voeten in het werkveld. Je doet waardevolle ervaring op en komt in contact met een netwerk aan professionals.

Telefoon maakt foto van uitzicht over stad