Studenten overleggen aan tafel

Begeleid complexe projecten in de facility- en vastgoedbranche

 • Graad

  Master

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Onbekend

 • Lesdagen

  Deventer, vrijdag 09.30 - 16.45

Facility en vastgoed groeien steeds meer naar elkaar toe. Dit vraagt om experts die samenwerken om vraagstukken in breed perspectief te kunnen plaatsen. Je krijgt inzicht in en kennis van de strategische vraagstukken die horen bij het facility- en vastgoeddomein.
Logo University of Greenwich

University of Greenwich

Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich dit unieke programma aan. Na afronding ontvang je het diploma Facility and Real Estate Management van Saxion (MSc) en een Brits diploma van de University of Greenwich (MSc). 

Het diploma is een internationaal erkend universitair diploma.

studenten in overleg

Geen pre-master

Voor deze unieke Master in samenwerking met de University of Greenwich heb je geen pre-master nodig. Je behaalt je Engelstalige Master of Science in twee jaar.

RICS-Logo.jpg

Geaccrediteerd door RICS

De opleiding is geaccrediteerd door de Royal Institute of Chartered Surveyors, een toonaangevende internationale beroepsorganiatie. Meer info: www.rics.org.

Wil je deze master volgen?

Meld je vóór 25 augustus aan via SIS.

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom nu bij ons proefstuderen en proef de sfeer van jouw toekomstige opleiding.

Meer informatie? Neem contact op met het HBS Master's Office

Deze master is ook beschikbaar als voltijdopleiding

Lees meer

Tijdens je studie

De Engelstalige master wordt aangeboden op de Saxion-locatie in Deventer. De Master duurt 24 maanden en bestaat uit vijf modules. Je rond de opleiding af met een masterthesis.

Studie-inhoud
Studenten overleggen

Na je studie

Met een Master of Science degree ben je een interessantere kandidaat voor functies in grote en internationaal georiënteerde organisaties. Je kunt sneller doorgroeien naar hogere niveaus en bent beter gekwalificeerd voor complexere projecten en functies die met beleidsontwikkeling van doen hebben.

Collega's in overleg