Studenten overleggen aan tafel
Deeltijd

Word koersbepalend in de facility- en vastgoedbranche

 • Graad

  Master

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Deventer

 • Lesdagen

  Vrijdag

Facility en vastgoed groeien steeds meer naar elkaar toe. Dit vraagt om experts die samenwerken om vraagstukken in breed perspectief te kunnen plaatsen, over de grenzen van het eigen vakgebied. Je krijgt inzicht in en kennis van de strategische vraagstukken die horen bij de domeinen asset-, vastgoed- en facility management. Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich dit unieke tweejarige masterprogramma aan. 
Deze studie is ook in Fulltime te volgen

Wat kun je straks?

 • Je bent in staat complexe huisvestingsvraagstukken te adresseren op academisch niveau.
Logo University of Greenwich

Double Degree met de University of Greenwich

Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich dit unieke programma aan. Na afronding ontvang je het diploma Master of Science in Facility and Real Estate Management van Saxion (MSc) en een diploma van de University of Greenwich (MSc). Het diploma is een internationaal erkend universitair diploma.

studenten in overleg

Geen pre-master

Voor deze unieke Master in samenwerking met de University of Greenwich heb je geen pre-master nodig. Je behaalt je Engelstalige Master of Science in twee jaar.

Overleg

Advisory Board

Onze Advisory Board bestaat uit toonaangevende werkgevers, waaronder: CBRE, JLL, CFP Green Buildings, TwynstraGudde en Hospitality Group. Zij onderschrijven het belang van een geïntegreerde aanpak en dragen bij aan de actualiteit van het lesprogramma.

Wil je deze master volgen?

Meld je vóór 25 augustus aan via SIS.

Direct aanmelden Bezoek de open avond

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Meer informatie? Neem contact op met het HBS Master's Office

Deze master is ook beschikbaar als voltijdopleiding

Lees meer

Tijdens je studie

Wij zien gebouwen als onderdeel van de waardeketen van het geïntegreerde facility management. Met dit uitgangspunt is deze Master ontwikkeld. De Engelstalige Master wordt gegeven op Saxion-locatie Deventer en bestaat uit vijf modules. Je maakt deel uit van een internationaal samengestelde klas en rondt je master af met een masterthesis.

Studie-inhoud
Studenten overleggen

Bekijk de video over deze opleidingDe studie in een notendop

Na je studie

Met een Master of Science-diploma (MSc) toon je aan over academisch werk- en denkniveau te beschikken. Door de double degree in samenwerking met University of Greenwich ben je bovendien een interessante kandidaat voor grote en internationaal georiënteerde organisaties in het vastgoeddomein. Je bent aantoonbaar beter gekwalificeerd en kunt sneller doorgroeien. 

Collega's in overleg

Studenten aan het woord