Studenten overleggen aan tafel

Begeleid complexe projecten in de facility- en vastgoedbranche

• Master (Deeltijd)
  • 24 maanden
  • Deventer
  • Start in september

Facility en vastgoed groeien steeds meer naar elkaar toe. Dit vraagt om experts die samenwerken om vraagstukken in breed perspectief te kunnen plaatsen. Je krijgt inzicht in en kennis van de strategische vraagstukken die horen bij het facility- en vastgoeddomein.

Logo University of Greenwich

University of Greenwich

Saxion biedt in samenwerking met de University of Greenwich dit unieke programma aan. Na afronding ontvang je het diploma Facility and Real Estate Management van Saxion (MSc) en een Brits diploma van de University of Greenwich (MSc).

studenten in overleg

Geen pre-master

Voor deze unieke Master in samenwerking met de University of Greenwich heb je geen pre-master nodig. Je behaalt je Engelstalige Master of Science in twee jaar.

RICS-Logo.jpg

Geaccrediteerd door RICS

De opleiding is geaccrediteerd door de Royal Institute of Chartered Surveyors, een toonaangevende internationale beroepsorganiatie. Meer info: www.rics.org.

Wil je deze master volgen?

Meld je vóór 15 augustus aan via Studielink

Direct aanmelden

Proefstuderen

Onze meeloopdagen starten weer in oktober.

Meer informatie? Neem contact op met het HBS Master's Office

Deze master is ook beschikbaar als voltijdopleiding

Tijdens je studie

De Engelstalige master wordt aangeboden op de Saxion-locatie in Deventer. De Master duurt 24 maanden en bestaat uit vijf modules. Je rond de opleiding af met een masterthesis.

Studie-inhoud
Studenten overleggen

Na je studie

Met een Master of Science degree ben je een interessantere kandidaat voor functies in grote en internationaal georiënteerde organisaties. Je kunt sneller doorgroeien naar hogere niveaus en bent beter gekwalificeerd voor complexere projecten en functies die met beleidsontwikkeling van doen hebben.

Collega's in overleg