Toelating

De informatie op deze pagina heeft betrekking op het studiejaar 2021-2022. De toegangseisen kunnen onderhevig zijn aan veranderingen in overheidsbeleid en Saxion of University of Greenwich reguleringen.

Om toegelaten te worden tot de opleiding ben je in het bezit van:

  • Een bachelordiploma in de richting Facility- of Vastgoedmanagement, of een aanverwant gebied zoals de opleidingen Technische Bedrijfskunde, Bouwkunde, of Hotel Management, of een vergelijkbaar veld.

Optioneel intakegesprek

Studenten die zich inschrijven voor de opleiding worden uitgenodigd voor een intakegesprek. Het intakegesprek richt zich op de match tussen jouw achtergrond en verwachtingen enerzijds, en de inhoud van de opleiding anderzijds.

Cursusgeld

Het cursusgeld voor deze opleiding bedraagt voor het academisch jaar 2021-2022 € 13,950 voor het 2-jarige programma. De kosten per studiejaar bedragen € 6,975.

Dit cursusgeld omvat niet de volgende kosten:

  • een optionele module in 'Academic English Writing' € 150;
  • studiereis naar University of Greenwich in London: reis- en verblijfskosten voor eigen rekening;
  • literatuur (ongeveer) € 825;
  • de extension fee (kosten voor verlenging) van € 2,500 (per verlengingsjaar) verschuldigd na de nominale duur van de opleiding.

* Voor Nederlandse studenten is er een mogelijkheid om in termijnen te betalen.

More information

Neem voor meer informatie over het programma, de toelatingseisen en toelatingsprocedures contact op met Saxion (HBS) Master Office.

Saxion (HBS) Master Office
T. +31 (0)88 - 019 3400
(op werkdagen van 08:30 - 16:30)
E. masteroffice.hbs@saxion.nl

Studenten in de studieruimte

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Servicepoint. Servicepoint vind je in Deventer en Enschede en is op elke werkdag geopend. Alle (toekomstige) Saxion-studenten kunnen hier terecht, ongeacht op welke locatie je studeert of gaat studeren.