Meet & Greet: mis het niet! 

Voordat je start met Creative Business – Media, Informatie & Communicatie maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Creative Business – Media, Informatie & Communicatie

Bij Meet en Greet van Creative Business maak je kennis met verschillende docenten, huidige studenten en ook je toekomstige klasgenoten. We gaan op die dag bezig met eigenschappen die we belangrijk vinden bij Creative Business. Denk hierbij aan het stimuleren van je creativiteit, nieuwsgierigheid en analytische vaardigheden. We maken er een leuke gezellige dag van waarbij je alvast kan proeven van de opleiding alsmede de leuke informele sfeer die Creative Business kenmerkt.

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten!   

Individueel gesprek  

Wil je na de Meet & Greet toch nog advies over jouw studiekeuze, vraag dan een individueel gesprek (Studiekeuzecheck) aan.