Meet & Greet: mis het niet! 

Voordat je start met de opleiding Elektrotechniek maken we graag kennis met je. Dit doen we tijdens een Meet & Greet. Een gezellige dag waar je alvast een kijkje neemt bij jouw toekomstige studie!

Jouw opleiding Elektrotechniek 

Bij Elektrotechniek ga je vanaf de eerste dag bouwen aan circuits, die de toekomst gaan vormgeven. Samen met medestudenten word je uitgedaagd om slimme systemen te bedenken die de nieuwste technologieën gebruiken om met de externe wereld te communiceren en maandenlang op een batterij kunnen draaien. Of misschien ga je een nieuwe energiebesparende aansturing voor een productielijn ontwerpen. Je gaat je in ieder geval niet vervelen! Tijdens Meet & Greet krijg je alvast een doorkijk naar jouw eerste jaar Elektrotechniek bij Saxion.  

Wat is Meet & Greet? 

Na je aanmelding bij Saxion wil je natuurlijk weten wat je te wachten staat. Met wie ga je bijvoorbeeld studeren en wie zijn de docenten? En hoe zien de eerste weken bij Saxion er eigenlijk uit? Dat ontdek je tijdens de Meet & Greet van jouw opleiding. Dit is hét moment voor de zomervakantie om te checken of je straks op de juiste plek zit!

Uitnodiging Meet & Greet  

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons automatisch een uitnodiging voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding. Houd je mailbox dus goed in de gaten! Check ook de ongewenste mailboxmap of spambox van je mailbrowser.