Proefstuderen

Proefstuderen

Is Fysiotherapie iets voor jou? Kom dan eens langs op een van onze open dagen waar je kennis kunt maken met studenten en docenten die je nóg meer kunnen vertellen over deze opleiding. 

Heb je dat al gedaan, maar ben je benieuwd hoe het is om bij Saxion te studeren? Of wil je je nog iets verder verdiepen in deze opleiding? Kom dan proefstuderen. Voor Fysiotherapie kan dat op één manier: door een meeloopdag.

Wil je een dagje meelopen bij een opleiding binnen de academie Gezondheidszorg? Dat kan! Vanaf 22 januari 2020 kun je je aanmelden voor een meeloopdag in de periode van 10 februari tot en met 30 maart. In deze periode kun je op heel veel verschillende momenten meelopen. Er is dus altijd wel een moment dat in je agenda past! Tijdens de meeloopdag word je begeleid door een van onze studenten. Je volgt een hoorcollege en een werkcollege, zodat je een goede indruk krijgt van de opleiding, de sfeer en de docenten en studenten. Zo kun je weloverwogen een goede studiekeuze maken. Kom je een dagje meelopen? Leuk! Houd dan deze website in de gaten en meld je vanaf 13 januari 2020 aan.