Cursusaanbod Mens en Arbeid

Ontwikkel jezelf en geef je carrière een boost!

Ligt jouw passie bij mensen én organisaties? Het in goede banen leiden van arbeid in organisaties? En wil je je kennis en vaardigheden graag verdiepen, verbreden of jezelf bijscholen op het gebied van HRM of Toegepaste Psychologie? Dan zijn de cursussen van de Academie Mens en Arbeid (AMA) van Saxion dé ideale volgende stap voor jou!

Opleidingsaanbod

Als kennisorganisatie op het brede terrein van mens, arbeid, organisatie en psychologie verzorgt de AMA vakgerichte cursussen. Van Jobcoach, Arbeidsdeskundige en Resultaatgericht coachen tot Werkgelukdeskundige. Hieronder vind je ons brede aanbod.

Ook verder groeien? Neem contact met ons op!

frontoffice.ama@saxion.nl

Waarom deeltijd studeren?

Je hebt een leuke baan, een druk sociaal leven, misschien een gezin en je sport of hobby’s waar je tijd aan besteed. Maar je bent ambitieus en je wilt méér. Om je ambities werkelijkheid te laten worden kies je voor een passende opleiding. Als specialist in deeltijdonderwijs helpen we jou om jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden. We begrijpen als geen ander dat een goede combi van onderwijs, werk en een privéleven hierbij noodzakelijk is voor succes. Daarom zorgen we voor flexibel, blended en persoonlijk onderwijs op (post) hbo-niveau.

Jobcoach cursus werkgelukdeskundige

Ervaringsverhaal Wout van Gendt - Jobcoach

Sinds het afronden van de opleiding merk ik dat ik zowel voor directe collega’s als ook mijn werkgevers en andere partijen een volwaardig gesprekspartner ben op het gebied van participatie en het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Lees meer!

Nieuws van deze academie

Meer informatie? Neem contact op!

Academie Mens & Arbeid