Scholing op maat voor onderwijsprofessionals

Op zoek naar een (na)scholing voor leerkrachten, docenten en/of teams? Een verdieping in het vak of juist een verbreding? Of wil je leraren opleiden tot specialisten op het gebied van Wetenschap & Techniek bijvoorbeeld? Team Transfer van de Academie Pedagogiek & Onderwijs (APO) heeft een uitgebreid nascholingsaanbod, speciaal voor onderwijsprofessionals.

Maatwerk is bij deze in company trainingen altijd het uitgangspunt. Nieuwsgierig? Check snel wat Team Transfer voor jouw organisatie kan betekenen.

Thema’s in company trainingen

Stem je specifieke scholingsvraag af met Marleen Rikkerink via m.rikkerink@saxion.nl.

Bewegen en leren

Taal en lezen (PO)

Engels

Duits

Identiteit en levensbeschouwing

  • Stem je specifieke scholingsvraag af met Carolina Blanken,  opleidingsdocent Levensbeschouwing (c.p.m.b.blanken@saxion.nl).

Zelf samenstellen

Naast het bestaande scholingsaanbod ontwerpt Bureau Transfer professionalisering op maat. Je kunt zelf aangeven waar jouw organisatie behoefte aan heeft, wat het doel van de training is en hoe de scholing eruit moet zien. Uiteraard adviseren we je graag over de mogelijkheden om zo tot een passend voorstel te komen. Heb je een scholingsvraag die niet direct aansluit bij het bestaande aanbod van Bureau Transfer? Neem dan contact op met Marleen Rikkerink (m.rikkerink@saxion.nl), teamleider Onderzoek en Onderwijs Transfer, voor meer informatie, een kennismaking en/of een op maat gemaakt scholingsvoorstel.

Cursusaanbod | Open inschrijving

Naast in company trainingen heeft Bureau Transfer van ook een uiteenlopend aanbod aan individuele nascholingen voor onderwijsprofessionals. 
Lees meer op de pagina Open inschrijving.