201802 HOI Enschede.jpg

HOI-week

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet!

Meedoen met de HOI?

Al je hoi vragen beantwoord

Als je deelneemt aan de HOI dan is het handig dat je meeneemt: sportkleding, sportschoenen, zwemkleding, handdoek, zonnebrand en extra kleding. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf kunt identificeren met je legitimatiebewijs en zorg ervoor dat je contant geld op zak hebt (de geldautomaten zijn vaak snel leeg tijdens de HOI). Last but not least, neem je goede humeur mee!

Voor deelname aan de HOI’s wordt er een vergoeding gevraagd, deze verschilt per locatie. De prijzen die hieraan verbonden zijn vind je hieronder. Als je je vóór 7 augustus 2019 aanmeldt én betaalt via iDEAL dan geldt een vroegboekkorting. Dus wees er snel bij!

Vroegboekkorting Enschede: €40, normaal €47,50
Vroegboekkorting Deventer: €35, normaal €42,50
Vroegboekkorting Apeldoorn: €17,50 normaal €25

Daarvoor krijg je een goodiebag, een origineel HOI T-shirt, twee lunches, twee keer avondeten en een tweedaags programma gevuld met verschillende activiteiten. En natuurlijk twee dagen plezier om nooit te vergeten!

Enschede

Tijdens de introductieweek HOI kun je overnachten in de Pathmoshal (Veilingstraat 20). De hal ligt op 10 minuten loopafstand van Saxion. Er zijn twee opties: je blijft slapen tijdens de opleidingsintro (maandag- en dinsdagnacht). Hiervoor betaal je € 25,-. Aanmelding voor het slapen doe je door een e-mail te sturen naar hoi.enschede@saxion.nl. De betaling voldoe je per pin op de maandag bij de HOI registratie.

De andere optie is slapen tijdens de HOI (woensdag- en donderdagnacht). De kosten hiervoor bedragen ook € 25,-. Wil je overnachten tijdens de HOI dan geef je dat aan bij je HOI-aanmelding.

In beide gevallen geldt: je zorgt zelf voor je ontbijt. Je kunt dit ook kopen in het Sportcafé van de Pathmoshal. Voor het slapen heb je een slaapzak, luchtbed/matje, kussen en een zaklantaarn nodig. Zorg ook voor een handdoek, toiletartikelen en extra kleding. 

Bagage voor de Pathmoshal kun je al bij je registratie op maandag of dinsdag afgeven in het restaurant. Wij zorgen dan voor vervoer naar de Pathmoshal. Op woensdag kun je je bagage daar zelf afgeven. Dat kan voor 10.00 uur ‘smorgens of na 17.00 uur ‘s middags. De Pathmoshal is tijdens de HOI van 10.00 - 17.00 uur gesloten.

Deventer 

Op woensdag en donderdag kun je overnachten op Stadscamping De Worp. Hier hebben we tenten met veldbedden geplaatst. We beschikken over 300 slaapplaatsen. Stadscamping De Worp is aan de overkant van de IJssel (ongeveer 15 minuten lopen van Saxion). Tijdens de HOI vaart het pontje over de IJssel speciaal voor jullie tot 02:00 uur 's nachts. Een enkele reis kost € 1,- en een retourtje € 1,50.

De kosten voor het overnachten bedragen €30,-. Voor het slapen heb je een slaapzak en een zaklantaarn nodig. 
Wil je overnachten tijdens de HOI, dan geef je dat aan bij je aanmelding.

Op woensdag kun je tussen 09:00-12:00 uur en 15:00-16:30 uur op de camping terecht om je spullen te brengen en je bed te regelen. Als je 's ochtends eerst naar Saxion komt, kun je je spullen daar tijdelijk opslaan. Mocht de camping vol zitten dan kun je op de wachtlijst geplaatst worden. We kunnen je tijdens je registratie op maandag of dinsdag dan misschien nog aan een slaapplaats helpen. Vraag naar de mogelijkheden of stuur een mail naar hoi.deventer@saxion.nl

Apeldoorn

Op woensdag kun je overnachten op een locatie dichtbij het centrum. De kosten voor het overnachten bedragen € 15,00. De HOI zorgt voor je ontbijt. Voor het slapen heb je een slaapzak, luchtbed/matje en een zaklantaarn nodig. 

Annuleren

Deelname aan de HOI is op eigen risico. Saxion / HOI is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van je persoonlijke eigendommen. In verband met het reserveren van de catering en slaapplaatsen restitueren wij geen betalingen meer na 12 augustus 2019.