201802 HOI Enschede.jpg

HOI-week

De HOI, daar wil je bij zijn! Je leert je studiegenoten en studiestad kennen door middel van leuke activiteiten en gave feesten. Een betere start van je studie is er niet!

De HOI-week en het coronavirus

Door het Coronavirus is er grote onzekerheid over de opzet van de HOI-week. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het uitwerken van een plan hoe we elkaar gaan ontmoeten aan het begin van jullie studiejaar. Hoe dit eruit zal gaan zien is nog even spannend, maar reken erop dat wij jullie gaan verrassen! Zodra er nieuws is zullen wij dit op deze pagina met jullie delen.

Let op: onderstaande info heeft betrekking op de HOI 2019, info over de HOI 2020 volgt zo snel mogelijk!

Meedoen met de HOI?

Al je hoi-vragen beantwoord

Als je deelneemt aan de HOI dan is het handig dat je meeneemt: sportkleding, sportschoenen, zwemkleding, handdoek, zonnebrand en extra kleding. Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf kunt identificeren met je legitimatiebewijs en je ervoor zorgt dat je contant geld op zak hebt (de geldautomaten zijn vaak snel leeg tijdens de HOI). Last but not least, neem je goede humeur mee!

Voor deelname aan de HOI wordt een vergoeding gevraagd, deze verschilt per locatie. De prijzen vind je hieronder. Als je je vóór 7 augustus 2019 aanmeldt én betaalt via iDEAL dan geldt een vroegboekkorting. Dus wees er snel bij!

Vroegboekkorting Enschede: € 40 normaal € 47,50
Vroegboekkorting Deventer: € 35 normaal € 42,50
Vroegboekkorting Apeldoorn: € 17,50 normaal € 25

Daarvoor krijg je een goodiebag, een origineel HOI-T-shirt, twee lunches, twee keer avondeten en een tweedaags programma gevuld met verschillende activiteiten. En natuurlijk twee dagen plezier om nooit te vergeten!

Enschede

Tijdens de introductieweek HOI kun je overnachten in de Pathmoshal (Veilingstraat 20). De hal ligt op 10 minuten loopafstand van Saxion. Er zijn twee opties: je blijft slapen tijdens de opleidingsintro (maandag- en dinsdagnacht). Hiervoor betaal je € 25. Aanmelding voor het slapen doe je door een e-mail te sturen naar hoi.enschede@saxion.nl. De betaling voldoe je per pin op de maandag bij de HOI-registratie.

De andere optie is slapen tijdens de HOI (woensdag- en donderdagnacht). De kosten hiervoor bedragen ook € 25. Wil je overnachten tijdens de HOI, geef dat dan aan bij je HOI-aanmelding.

In beide gevallen geldt: je zorgt zelf voor je ontbijt. Je kunt dit ook kopen in het Sportcafé van de Pathmoshal. Voor het slapen heb je een slaapzak, luchtbed/matje, kussen en een zaklantaarn nodig. Zorg ook voor een handdoek, toiletartikelen en extra kleding.

Er zijn faciliteiten aanwezig zoals wastafels, douches, toiletten en stopcontacten. Je slaapt met zijn allen in een gezamenlijke zaal.

Bagage voor de Pathmoshal kun je al bij je registratie op maandag of dinsdag afgeven in het restaurant. Wij zorgen dan voor vervoer naar de Pathmoshal. Op woensdag kun je je bagage daar zelf afgeven. Dat kan voor 10.00 uur ‘s morgens of na 17.00 uur ‘s middags. De Pathmoshal is tijdens de HOI van 10.00 - 17.00 uur gesloten.

Deventer 

Op woensdag en donderdag kun je overnachten op Stadscamping De Worp. Hier hebben we tenten met veldbedden geplaatst. We beschikken over 300 slaapplaatsen. Stadscamping De Worp is aan de overkant van de IJssel (ongeveer 15 minuten lopen van Saxion). Tijdens de HOI vaart het pontje over de IJssel speciaal voor jullie tot 02.00 uur 's nachts. Een enkele reis kost € 1 en een retourtje € 1,50.

De kosten voor het overnachten bedragen € 30. Voor het slapen heb je een slaapzak en een zaklantaarn nodig. 
Wil je overnachten tijdens de HOI, geef dat dan aan bij je aanmelding.

Op woensdag kun je tussen 09.00-12.00 uur en 15.00-16.30 uur op de camping terecht om je spullen te brengen en je bed te regelen. Als je 's ochtends eerst naar Saxion komt, kun je je spullen daar tijdelijk opslaan. Mocht de camping vol zitten dan kun je op de wachtlijst geplaatst worden. We kunnen je tijdens je registratie op maandag of dinsdag dan misschien nog aan een slaapplaats helpen. Vraag naar de mogelijkheden of stuur een mail naar hoi.deventer@saxion.nl

Apeldoorn

Op woensdag kun je overnachten op een locatie dichtbij het centrum. De kosten voor het overnachten bedragen € 15. De HOI zorgt voor je ontbijt. Voor het slapen heb je een slaapzak, luchtbed/matje en een zaklantaarn nodig. 

Annuleren

Deelname aan de HOI is op eigen risico. Saxion / HOI is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van je persoonlijke eigendommen. In verband met het reserveren van de catering en slaapplaatsen restitueren wij geen betalingen meer na 12 augustus 2019.

EnschedE

Het kan zijn dat je studievereniging een introductiekamp organiseert in het weekend voor de introductieweek. Als dit het geval is dan krijg je hier een mail over. Deze dagen zijn niet verplicht, maar wel heel leuk!

Op maandag 26 augustus en dinsdag 27 augustus organiseren de academies een verplicht opleidingsgerelateerd programma. Dit programma kun je vinden op saxion.nl/startersinfo. Afmelden hiervoor gaat via je eigen academie.

Op deze avonden zijn er ook verschillende activiteiten die los staan van de academiedagen, deze zijn niet verplicht, maar zijn natuurlijk wel leuk!

Woensdag en donderdag zijn de HOI-dagen. Deze dagen zijn vrijblijvend en meer informatie vind je op deze pagina’s.

Deventer

Op maandag 26 augustus en dinsdag 27 augustus organiseren de academies een verplicht opleidingsgerelateerd programma. Dit programma kun je vinden op saxion.nl/startersinfo. Afmelden hiervoor gaat via je eigen academie.

Woensdag, donderdag en vrijdag zijn de HOI-dagen. Deze dagen zijn vrijblijvend en meer informatie vind je op deze pagina’s.

Apeldoorn

Op maandag 26 augustus en dinsdag 27 augustus organiseren de academies een verplicht opleidingsgerelateerd programma. Dit programma kun je vinden op saxion.nl/startersinfo. Afmelden hiervoor gaat via je eigen academie.

Op deze avonden zijn er ook verschillende activiteiten die los staan van de academiedagen, deze zijn niet verplicht, maar zijn natuurlijk wel leuk!

Woensdag vindt de HOI plaats, deze dag is vrijblijvend en meer informatie vind je op deze pagina’s.

Enschede

De studievereniging die bij jouw opleiding hoort, gaat jou de hele week begeleiden. Zij zorgen ook voor de groepsindeling. Je kan bij hen aangeven bij wie je in een groep wilt tijdens de HOI-dagen.

Deventer

Groepjes worden ingedeeld op academie, en wanneer mogelijk ook op opleiding. Je zit met 13 eerstejaars in een groepje en je wordt begeleidt door twee enthousiaste ouderejaars (de Papa's en Mama's). Je ontmoet je groepje op de woensdagochtend, tijdens Meet the Parents.

 

Download de app 'Saxion HOI'

Play store

Download de app 'Saxion HOI'

Apple store