Online introductiefestival

Introductie 2020-2021

De introductie is dit jaar anders dan anders. Logisch, even wennen, maar het wordt zeker niet minder gezellig! Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe studiejaar en we kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Nieuwsgierig naar wat we gaan doen tijdens jouw introductie? Check alle info hieronder!

Saxion-festivalterrein, daar wil je (online) bij zijn!

De introductie vindt dit jaar plaats op ons eigen online festivalterrein! Huh, online?! Jazeker! Het was natuurlijk even schakelen om in deze bizarre tijden een introductieweek mogelijk te maken. Maar geloof ons, we gaan je echt verrassen!  

Het festival komt naar jou toe!

Wat moet het gek zijn geweest dat er een abrupt einde is gekomen aan je examenjaar. Geen examenstress, geen feestelijke diploma-uitreiking waar je uitgebreid in het zonnetje werd gezet, geen examenfeesten waar je volledig los kon gaan samen met je vrienden, geen festivals. Daarom brengen wij het Saxion-festival naar jou toe! Het online festivalterrein is the place to be waar je kennismaakt met Saxion en je medestudenten. Je komt als eerstejaarsstudent in een (buddy)groep waarin je deelneemt aan gezellige activiteiten.  

Opleidingsintroductie 

Goed voor jou om te weten, is dat je elke dag begint met een (verplichte) opleidingsintroductie . Hierover word je in de week voor de introductie verder geïnformeerd door jouw academie. Het opleidingsprogramma vindt dagelijks plaats tussen 10.00 en 14.00 uur. Na het serieuze deel van de dag is er tijd voor ontspanning en fun. 

Veelgestelde vragen

Is je iets niet duidelijk of heb je vragen over de introductie, ga dan naar de veelgestelde vragen.

Voordat je het festivalterrein gaat bezoeken...

 Zorg dat niets mist! Hoe je dat doet?  Volg ons op Facebook, Instagram, YouTube en Snapchat (@saxionnl).

Socials.jpg

Laatste nieuws studentenleven