banner2.png

Saxion Introductie 2021

Jep, de Introductie 2021 bij Saxion zit erop! Hopelijk heb je tijdens je eerste week een fijne mix van activiteiten en kennismaking gehad met jouw opleiding, studiegenoten en Saxion. Check onze socials voor de aftermovie of bekijk de afleveringen van de Saxion City Battle 2021 hieronder!

Saxion City Battle 2021

De City Battle ging los tijdens de Intro! In deze miniserie kun jij zien hoe drie teams in de Saxion-steden Apeldoorn, Deventer en Enschede tegen elkaar strijden om de befaamde Saxion City Battle 2021 trofee. Onder de bevlogen leiding van student Luca krijgen de teams pittige challenges voor hun kiezen. Het doel: punten verzamelen en de winst voor hun stad binnenharken. Benieuwd hoe ze het ervan af brengen?

Check hier de afleveringen van de Saxion City Battle 2021!

Studentorganisatoren Introductie 2021 zittend

Ontmoet de studentorganisatoren

Joy Douma

HI! Mijn naam is Joy en ik ben 25 jaar oud… de oudste van het stel. Ik volg de studie Internationaal Hotelmanagement, onderdeel van de Hospitality Business School. Ik heb in drie landen gewoond, Frankrijk, Zuid-Afrika en natuurlijk in Nederland. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeropdracht voor het Saxion Introductie evenement. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat het een spannende en onvergetelijke ervaring wordt. Ik denk dat mijn creativiteit en leidende vaardigheden goed zijn plek zullen vinden in het introductieteam. Naast het feit dat ik het help het evenement te organiseren, probeer ik het team te inspireren en te motiveren. Samen met de andere teamleden zijn we super enthousiast om je te verwelkomen tijdens de Introductie. Hope to see you soon!

Joy Douma

Sybe Lankveld

Hey hoi, mijn naam is Sybe en ik ben 20 jaar. Momenteel studeer ik Human Resource Management (HRM) in Deventer. Ik zit in mijn tweede jaar en heb het enorm naar mijn zin. Saxion is voor mij meer dan een school; het is de plek waar ik geweldige nieuwe mensen heb leren kennen en waar ik me echt helemaal thuis voelde. Deze betrokkenheid heeft ervoor gezorgd dat ik naast mijn studie druk ben met bijvoorbeeld de open dagen of deze Introductie. Binnen de Introductie zorg ik samen met Denisa voor de grote stappen achter de schermen. Hier kan je bijvoorbeeld aan het regelen van vergunningen denken of aan het communiceren met studieverenigingen en stakeholders. Ik hoop, samen met dit geweldige team, een Introductie neer te zetten waar jij jouw tijd bij Saxion goed mee begint!

Sybe Lankveld

Savan Immink

Mijn naam is Savan Immink, ik ben een internationale student Fysiotherapie aan Saxion Hogeschool en ik kom uit Australië. Veel mensen hebben me gevraagd waarom ik besloten heb om zo'n mooi land in te ruilen voor de grijze dagen in Nederland. Maar de waarheid is, er gaat niets boven de directheid en eerlijkheid van de Nederlanders... en laten we de heerlijke stroopwafels niet vergeten. Ik heb besloten om mee te helpen met de organisatie van de Introductieweek omdat ik het heerlijk vind om in een samenwerkingsverband te werken en het een fijne manier was om andere mensen te ontmoeten en de studie aan Saxion te optimaliseren.

Savan Immink

Rosabé Kamp

Hallo, mijn naam is Rosabé Kamp. Ik woon in Hengelo (Overijssel) en op dit moment ben ik 19 jaar oud. Sinds twee jaar volg ik de opleiding Fashion and Textile Technologies aan Saxion te Enschede. Begin dit jaar werkte ik als studentcoach met als doel het socialiseren van de eerste jaar studenten. Uitdagend en interessant vond ik het om in deze nieuwe situatie toch genoeg ruimte te maken voor sociaal contact op een zo'n 'normaal' mogelijke manier. Daarom sta ik te springen om mijn kwaliteiten dit jaar voor jullie Introductieweek in te zetten. Ik hoop dat we jullie dit jaar een geweldige Introductie kunnen geven.”

Rosabé Kamp

Madelon van der Voort

Hallo iedereen! Ik ben Madelon van der Voort, 18 jaar en kom uit Wierden. Ik ben eerstejaarsstudent Tourism Management op het Saxion in Deventer. Ik ben enthousiast, creatief en nieuwsgierig naar nieuwe uitdagingen. Ik heb ervoor gekozen om de Introductie mee te organiseren omdat het past bij mijn opleiding en ik het leuk vind om met andere studenten samen te werken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat eerstejaarsstudenten zich prettig voelen als ze aan hun nieuwe studie beginnen. Om jullie de beste start mogelijk te geven moeten we zorgen dat jullie een goed, informatief en vooral ook leuke introductieprogramma kunnen beleven. Mijn motto is: “the greatest success we’ll know is helping others succeed and grow”. Ik hoop dat ik bij kan dragen aan een mooie start van jullie nieuwe avontuur.

Madelon van der Voort

Denisa Chitea

Hoi hoi! Mijn naam is Denisa en ik ben 22 jaar oud. Ik zit nu in mijn derde jaar op Saxion en studeer Hospitality Business School. Zelf kom ik uit Roemenië, Transsylvanië om precies te zijn, maar ben verhuisd naar Nederland en was op slag verliefd op de Nederlandse cultuur en omgeving! Toen ik begon bij Saxion werd ik, net als mijn collega’s, welkom geheten door een heel enthousiast team. Deze warme herinnering heeft mij gemotiveerd om ditzelfde gevoel aan andere en nieuwe studenten te kunnen geven. Sluit je aan en lets have fun together!

Denisa Chitea
Terug naar de Campsite afbeelding

Naar de Campsite

Nog even rondlopen op de Saxion Campsite? De komende dagen kun je hier onderdelen van het programma van de Campsite Live Studio terugkijken. Mis het dus niet!
Yes, please!