Zes studenten kijken richting camera

Studiekeuzecheck en Meet & Greet

Start jij in september met een opleiding bij Saxion? Dan nodigen we je uit voor een Meet & Greet met de door jou gekozen opleiding*.

*Let op: heb je je aangemeld voor een opleiding met een loting, onderzoek aanvullende eisen of werkplekeis? Dan gelden er andere inschrijfvoorwaarden. Check jouw opleidingspagina voor meer info! Dat geldt ook voor deeltijdopleidingen, Associate degrees en masters.

Wat is Meet & Greet?

Tijdens een Meet & Greet maak je kennis met toekomstige medestudenten, huidige studenten en je nieuwe docenten. Het is een relaxte en gezellige manier om alvast meer te horen over het onderwijsprogramma. Zo weet je zeker dat je straks op de goede plek zit. Een goed begin is het halve werk!

Accountancy studie Saxion

Persoonlijk gesprek (studiekeuzecheck)

Natuurlijk kan je een individueel gesprek (studiekeuzecheck) aanvragen, maar Meet & Greet biedt je een veel beter beeld van de opleiding. Wil je toch een individueel adviesgesprek? Neem dan contact op met jouw opleiding. De contactgegevens vind je op de opleidingspagina. Heb je je uiterlijk 1 mei aangemeld, dan plant de opleiding een gesprek met je in. Is je aanmelding na 1 mei? Dan is het afhankelijk van de mogelijkheden van de opleiding of je voor de start van de opleiding nog een gesprek krijgt. 

Hbo-opleiding Accountancy Saxion