Man kijkt in de camera terwijl hij een les bij Saxion volgt

Deeltijdopleidingen bij Saxion

Als professional weet jij als geen ander wat het is dat jouw vakgebied en de wereld in beweging zet. Je ziet veranderingen en vernieuwingen die kansen bieden en wilt daar onderdeel van zijn. Dat kan door je te verdiepen, te verbreden of om juist iets heel anders te gaan doen.

Maar hoe pak je zoiets aan? Het antwoord: door te durven! 

Kies bijvoorbeeld voor korte modulen die stapelbaar zijn tot een hbo-diploma, voor cursussen, post-hbo's of een complete Associate degree, bachelor- of masteropleiding. Deeltijd studeren brengt allerlei uitdagingen met zich mee, maar daar laat jij je niet door leiden. Jij ziet het grotere geheel en durft te kiezen voor jouw toekomst! 

Oriëntatiegesprek

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Vraag het oriëntatiegesprek aan. In dit 1 op 1 gesprek worden al je vragen beantwoord.

Oriëntatiegesprek aanvragen
lachende vrouw met oortjes in

Studieadvies op maat

Weet jij al welke opleiding je aanspreekt? Maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Een groot deel van de opleidingen biedt een Studieadvies op maat aan. 

Onze studiecoaches kijken samen met jou of de studie van jouw keuze een goede match is. Wacht niet tot de open avond en vraag nu al het gesprek aan en start in september met je studie!

Vraag een Studieadviesgesprek op maat aan!
Studieadvies op maat

Open avonden voor deeltijdonderwijs en cursussen

Op 21 & 22 oktober van 17.00 - 21.00 uur vinden weer de Open Avonden Deeltijd plaats. Bezoek onze speciale open avonden pagina voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Open Avonden Deeltijd
Kom jij ook in deeltijd bij Saxion studeren?

Ons deeltijdonderwijs

Bachelor en Associate degree

Hbo-deeltijdopleidingen duren vier jaar. Bij het behalen van alle studiepunten (240 EC) wordt een door de Nederlandse overheid officieel erkend getuigschrift uitgereikt en mag je de titel 'Bachelor' voeren.

Een Associate degree is een opleiding op hbo-niveau met een studielast van 120 studiepunten. Je kunt dit programma binnen twee jaar afronden. Kies je voor een Associate degree, dan kies je meestal gelijk voor een specialisatie. 

Bekijk het aanbod
iStock-928826176.jpg

Masters

De masters bij Saxion zijn praktijkgericht. Je verdiept je in je vakgebied. Je bent bezig met zowel het uitdenken van nieuwe mogelijkheden als het toepasbaar maken ervan. Een studie, die één tot twee jaar duurt, in deeltijd- of duaal. 
Na het afronden van je professionele master behaal je een (internationaal) erkende graad als MA, MBA of MSc, net als bij een universitaire master.

Bekijk het aanbod
Wij helpen met je studiekeuze

Modules en cursussen

Een cursus is een vrij te volgen onderdeel binnen Saxion. Er zijn vele soorten cursussen bij Saxion. Per cursus staan de kosten, duur en de certificering die je ermee behaald beschreven. 

Een module is een onderdeel van het bachelor onderwijs wat tien weken duurt. Hiervoor ontvang je een certificaat met studiepunten die inwisselbaar zijn voor studiepunten bij inschrijving voor een deeltijd bachelor of Associate degree bij Saxion Parttime School. 

Bekijk het aanbod
Man deeltijd studie kiezen

Post-hbo opleidingen

Heb je al een hbo-diploma op zak en wil je je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Dan is een post-hbo opleiding 
of -cursus dé manier om jezelf te specialiseren. 

Bekijk het aanbod
blur-businesswoman-close-up-407237.jpg

Nieuwsgierig? Bekijk ons volledige deeltijd aanbod

Bekijk het aanbod

Op de hoogte blijven van het laatste deeltijd nieuws?

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

Contact & vragen

Bij elke deeltijdopleiding vind je handige informatie over het programma, je aanmelding, de toelating en de kosten. Heb je een vraag? Dan kun je terecht bij het Saxion Informatiecentrum.

WhatsApp

06 - 1018 1868

Telefoon

088 - 019 3700

E-mail

info@saxion.nl
posthbo.jpg