Man kijkt in de camera terwijl hij een les bij Saxion volgt

Deeltijdopleidingen bij Saxion

Als professional weet jij als geen ander wat het is dat jouw vakgebied en de wereld in beweging zet. Je ziet veranderingen en vernieuwingen die kansen bieden en wilt daar onderdeel van zijn. Dat kan door je te verdiepen, te verbreden of om juist iets heel anders te gaan doen.

Maar hoe pak je zoiets aan? Het antwoord: door te durven! 

Kies bijvoorbeeld voor korte modulen die stapelbaar zijn tot een hbo-diploma, voor cursussen, post-hbo's of een complete Associate degree, bachelor- of masteropleiding. Deeltijd studeren brengt allerlei uitdagingen met zich mee, maar daar laat jij je niet door leiden. Jij ziet het grotere geheel en durft te kiezen voor jouw toekomst! 


Ons deeltijdonderwijs

Nieuwsgierig? Bekijk ons volledige deeltijd aanbod

Bekijk het aanbod

STUDEREN IN DEELTIJD: ORIËNTATIE

Oriëntatiegesprek

Weet jij al in welke sector jouw interesse ligt maar nog niet goed welke opleiding of cursus bij jou past? Vraag het oriëntatiegesprek aan. In dit 1 op 1 gesprek worden al je vragen beantwoord.

Oriëntatiegesprek aanvragen
lachende vrouw met oortjes in

Studieadvies op maat

Weet jij al welke opleiding je aanspreekt? Maar twijfel je of dit 100% is wat je wilt? Een groot deel van de opleidingen biedt een Studieadvies op maat aan. 

Onze studiecoaches kijken samen met jou of de studie van jouw keuze een goede match is. Wacht niet tot de open avond en vraag nu al het gesprek aan en start in september met je studie!

Vraag een Studieadviesgesprek op maat aan!
Studieadvies op maat

Open avonden voor deeltijdonderwijs 

Kom vandaag en morgen naar onze online open avonden deeltijd en ontdek jouw favoriete opleiding(en)! Volg livestream(s) van jouw favoriete opleiding(en), stel vragen aan docenten/studenten en neem deel aan onze algemene livestreams waarin wij jou meer vertellen over studeren in deeltijd bij Saxion.

Open avonden deeltijd
Kom jij ook in deeltijd bij Saxion studeren?

Studeren in deeltijd: praktische informatie


Studeren in deeltijd: tips

Op de hoogte blijven van het laatste deeltijd nieuws?

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

Vragen over studeren in deeltijd?

Bekijk de FAQ

CORONAVIRUS: HET LAATSTE NIEUWS EN FAQ'S

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. De ontwikkelingen en maatregelen leiden vanzelfsprekend tot vragen over hoe hier binnen Saxion mee om te gaan. Je leest alle berichtgeving over het coronavirus op onze speciaal ingerichte pagina.  

Contact & vragen

Bij elke deeltijdopleiding vind je handige informatie over het programma, je aanmelding, de toelating en de kosten. Heb je een vraag? Dan kun je terecht bij het Saxion Informatiecentrum.

WhatsApp

06 - 1018 1868

Telefoon

088 - 019 3700

E-mail

info@saxion.nl
posthbo.jpg