Man kijkt in de camera terwijl hij een les bij Saxion volgt

Deeltijdopleidingen bij Saxion

Je merkt het aan alles: je wilt verder in je carrière. Een stap omhoog, je verbreden of verdiepen in je vak. Of je wilt iets heel anders gaan doen. Saxion helpt je graag verder!

Bijvoorbeeld met korte modulen die stapelbaar zijn tot een hbo-diploma, met cursussen, post-hbo's en met complete bachelor- en masteropleidingen. Zodat jij die belangrijke stap in jouw carrière kunt zetten.  Denk na over jouw toekomst, pak die kans, maak die keuze, durf!

Nieuwsgierig? Bekijk ons volledige deeltijd aanbod

Bekijk het aanbod

Ons deeltijdonderwijs

Bachelor en Associate Degree

Hbo-deeltijdopleidingen duren vier jaar. Bij het behalen van alle studiepunten (240 EC) wordt een door de Nederlandse overheid officieel erkend getuigschrift uitgereikt en mag je de titel 'Bachelor' voeren.

Een Associate degree is een opleiding op hbo-niveau met een studielast van 120 studiepunten. Je kunt dit programma binnen twee jaar afronden. Kies je voor een associate degree, dan kies je meestal gelijk voor een specialisatie. 

Bekijk aanbod
iStock-928826176.jpg

Masters

De masters bij Saxion zijn praktijkgericht. Je verdiept je in je vakgebied. Je bent bezig met zowel het uitdenken van nieuwe mogelijkheden als het toepasbaar maken ervan. Een studie, die één tot twee jaar duurt, in deeltijd- of duaal. 
Na het afronden van je professionele master behaal je een (internationaal) erkende graad als MA, MBA of MSc, net als bij een universitaire master.

Bekijk het aanbod
Wij helpen met je studiekeuze

Modules en cursussen

Een cursus is een vrij te volgen onderdeel binnen Saxion. Er zijn vele soorten cursussen bij Saxion. Per cursus staan de kosten, duur en de certificering die je ermee behaald beschreven. 

Een module is een onderdeel van het bachelor onderwijs wat tien weken duurt. Hiervoor ontvang je een certificaat met studiepunten die inwisselbaar zijn voor studiepunten bij inschrijving voor een deeltijd bachelor of associate degree bij Saxion Parttime School. 

Bekijk het aanbod
Man deeltijd studie kiezen

Post-hbo opleidingen

Kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een opleiding of het aanmelden? Wij helpen je graag. Of je nu geen idee hebt, twijfelt of er al uit bent: voor iedereen zijn er verschillende manieren om erachter te komen welke opleiding bij jou past!

Bekijk het aanbod
blur-businesswoman-close-up-407237.jpg

Open avonden voor deeltijdonderwijs

Wil je verder in je carrière? Jezelf ontwikkelen? Bezoek dan één van onze Open Avonden Deeltijd. Zet de volgende stap in jouw carrière met een deeltijdstudie die bij jou past!

Open avonden
Kom jij ook in deeltijd bij Saxion studeren?

Open avonden

Nieuws