klimaatplein 1.jpg

Een klimaatplein ontwerpen? Starten bij het doel

Leestijd Minuten

Samenwerking

Het lectoraat duurzame leefomgeving onderzoekt hoe we het Saxionplein aan de ingang van het hoofdgebouw in Enschede duurzamer, aantrekkelijker en uitnodigender kunnen maken. Dit doen we samen met studenten van de opleiding Civiel Techniek en Bouwkunde.

klimaatplein 1.jpg

Functionele ontwerp

Het functionele ontwerp begint vorm te krijgen waarbij rekening is gehouden met verschillende functionele eisen. Onderstaande artikelen geven een beeld van het plein en de tot hiertoe gemaakte keuzes.

klimaatplein 2.jpg

Kristoff Derveaux.jpeg