Werken bij Saxion - docent Sara Hanna (Urban Studies) vertelt
Corporate

Sara is docent Ruimtelijke Ontwikkeling bij Saxion 'Ik krijg veel energie van het Stadslab'

Sara Hanna kwam als beleidsadviseur en projectleider regelmatig in aanraking met het onderwijs. Drie jaar geleden maakte ze de overstap naar een docentfunctie bij Saxion. "Er zit bij mij een stukje rentmeesterschap: we moeten er voor zorgen dat we de aarde in goede handen achterlaten en dat kinderen het goed hebben" Deze mindset staat bij haar centraal in het onderwijs. Meer weten, check dan de video.

Wil jij verschil maken voor de wereld van morgen?

Bekijk onze vacatures!
Dennis Moekotte

Als freelance camerajournalist vind je Dennis steeds vaker in de gebouwen van Saxion. Zijn passie ligt in het vertellen van verhalen in beeld en geluid (en daar schrijft 'ie af en toe ook bij). Met zijn bedrijf Moekotte Media richt hij zich op maken van uiteenlopende videoproducties. In zijn vrije tijd houdt hij van koken en van wandelen met zijn twee honden.