stefan_optimized.jpg
Corporate

Stefan is docent Verpleegkunde bij Saxion: 'Ik heb een passie voor het ontwikkelen van mensen'

Leestijd Minuten

Stefan Kok heeft altijd al passie gehad voor het ontwikkelen van mensen én voor techniek en zo kwam hij zeven jaar geleden als docent terecht bij de Academie Gezondheidszorg. Hier geeft hij les over zorginnovatie en ondernemerschap, begeleidt hij studenten en zit hij in de projectgroep Onderwijsvernieuwing. "Wij geloven erin dat studenten mét elkaar en ván elkaar leren."

Gerelateerde artikelen

Inge Elsman - foto Thomas Busschers Corporate

‘Voor mij valt er bij Saxion elke dag nog iets nieuws te ontdekken’

20 mei 2022
Karin.jpg Onderwijs

Alumnus Karin studeerde op latere leeftijd Verpleegkunde: ‘Dat heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben’

12 mei 2022
Jolien Velderman Corporate

Jolien is docent bij de Pabo: 'Eigenlijk draait het bij mij om het echte contact met de studenten'