Facility Management Deeltijd
Deeltijd

De kwaliteit van een werk- of leefomgeving bepalen met Facility Management (deeltijd)

 • Graad

  Bachelor

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Deventer

 • Lesdagen

  Dinsdag 15.45 - 21.15 uur

Wil je groeien in je huidige functie en jezelf ontwikkelen in het managen van faciliteiten rondom een werk- of leefomgeving? Bij de hbo-opleiding Facility Management (deeltijd) leer je – in combinatie met een relevante baan – ervoor te zorgen dat mensen optimaal kunnen werken of zich welkom voelen. Je denkt mee op strategisch niveau om de organisatiedoelen van een bedrijf te realiseren. Daarbij combineer je je bedrijfskundige kennis en vaardigheden met dienstverlening en hospitality performance. De deeltijdopleiding is eenvoudig te combineren met werk en omvat colleges van docenten met veel werkervaring waardoor je een helder beeld krijgt van het werkveld.
Deze studie is ook in Voltijd te volgen

Wat kun je na je studie Facility Management (deeltijd)

 • Je kunt met je praktische vaardigheden en strategisch denkvermogen aan de slag in bijvoorbeeld huisvesting, beveiliging, catering,wagenparkbeheer en klimaatbeheersing.
 • Je vergroot je kansen door je Bachelor of Business Administration (BBA) op de facilitaire arbeidsmarkt waar je werkt aan optimale werk-, verblijfs- of zorgomgevingen.
 • Of je kunt met deze opleiding een sprong maken naar een hogere managementfunctie.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Schrijf je in voor 15 augustus als je start in september of voor 15 januari als je start in februari!

Direct aanmelden Bezoek de open avond

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie Facility Management (deeltijd)

Vind je het interessant om faciliteiten te managen die de kwaliteit van een werk- of leefomgeving bepalen? Bij de hbo-opleiding Facility Management Parttime School (deeltijd) word je opgeleid voor een uitdagende functie in de facilitaire branche.

Studie-inhoud
Facility Management Deeltijd

Bekijk de video over deze opleidingDE STUDIE IN EEN NOTENDOP

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de opleiding Facility Management Parttime School, moet je aan de toelatingseisen van de betreffende opleiding voldoen. Bekijk welke vooropleiding, profiel en vakken je nodig hebt om toegelaten te worden.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion moet je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld betalen. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Het standaard wettelijk collegegeld voor 2024-2025 voor de hbo-opleiding Bedrijfskunde deeltijd bedraagt € 2.530.

Meer over (eventuele extra) kosten

Benieuwd of deze opleiding écht bij je past?

Vraag hier een Studieadvies op maat-gesprek aan. Dit gesprek is zowel informerend als adviserend.

Nieuws over deeltijdonderwijs


Na je deeltijdstudie Facility Management

Als Bachelor of Science (BSc) vergroot je je kansen op de facilitaire arbeidsmarkt en werk je aan optimale werk-, verblijfs- of zorgomgevingen. De verantwoordelijkheden die hierbij gepaard gaan, zijn afhankelijk van het soort bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld bij een bedrijf in de zakelijke dienstverlening de inkoop en aanbesteding van facilitaire diensten onder je hoede nemen. Of je maakt de sprong naar een hogere managementfunctie bij een overheidsorganisatie. 

Gerelateerde opleidingen