zakelijke man kijkt in de camera met armen over elkaar
Deeltijd

Voor professionals die een onvergetelijke ervaring willen creëren

 • Graad

  Bachelor

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Deventer

 • Lesdagen

  Dinsdag 15.45 - 21:15 uur

Je wilt je verbreden of verdiepen om verder te groeien in je huidige functie. Of je wilt moeiteloos aan de slag in organisaties waar gastvrijheid centraal. Tijdens deze studie woon je diverse symposia en workshops bij en krijg je colleges van docenten met veel werkervaring. Op deze manier maak je actief kennis met de praktijk. De deeltijdopleiding Hotel Management biedt je de unieke kans om je werk te combineren met het behalen van je Bachelor of Business Administration (BBA). Je leert bedrijfskundige kennis en vaardigheden te combineren met dienstverlening en hospitality en ontwikkelt hotelconcepten die (inter)nationaal het verschil maken.
Deze studie is ook in Voltijd te volgen

Wat kun je straks?

 • Je kunt in de meest uiteenlopende functies terechtkomen, denk bijvoorbeeld aan hotels, maar ook aan restaurants, party- en congrescentra, cruiseschepenen zelfs banken en zorginstellingen.
 • Je kunt met jouw praktische vaardigheden en strategisch denken aan de slag gaan als hotelmanager, manager frontoffice, manager food and beverage, reputatie- of commercieel manager, supervisor klantenservice of ondernemer.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Schrijf je in voor 15 augustus als je start in september of voor 15 januari als je start in februari!

Direct aanmelden Bezoek de open avond

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie

Vind je gastvrijheid belangrijk en zie je een carrière in de hotel- en hospitalitybranche zitten? Bij de hbo-opleiding Hotel Management Parttime School (deeltijd) van Saxion word je opgeleid tot een professional voor deze snelgroeiende sector.

Studie-inhoud
hotel medewerker controleert hotelkamer

Bekijk de video over deze opleiding

DE STUDIE IN EEN NOTENDOP

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de deeltijdopleiding Hotel Management, moet je voldoen aan de toelatingseisen van de opleiding. Kijk hieronder welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt voor je toelating. Je moet ook beschikken over een relevante praktijkomgeving.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion kun je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld voldoen. Hoeveel collegegeld je moet voldoen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het standaard wettelijk collegegeld voor 2022-2023 voor de deeltijdopleiding Hotel Management bedraagt € 2.209. Eerstejaars betalen € 1.105. Additionele kosten voor lesmaterialen worden tijdens het intakegesprek besproken.

Meer over (eventuele extra) kosten

Nieuws over deeltijdonderwijs


Carrièrekansen als hotelmanager

Als hotelier kom je in de meest uiteenlopende functies terecht. Denk bijvoorbeeld aan hotels, maar ook aan restaurants, party- en congrescentra, cruiseschepen en zelfs banken en zorginstellingen. Met jouw praktische vaardigheden en strategisch denken kun je aan de slag gaan als hotelmanager, manager frontoffice, manager food and beverage, reputatie- of commercieel manager, supervisor klantenservice of ondernemer. 

Studieadvies op maat

Gerelateerde opleidingen