hbo ondernemerschap saxion

Get ready voor het ondernemerschap van de toekomst bij hbo Ondernemerschap & Retail Management

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer, Enschede
  • Start in september

Heb jij ambities om voor jezelf te beginnen of ben je al begonnen, maar wil je graag een volgende stap zetten? Zie jij kansen in de markt en vind je het leuk om op onderzoek uit te gaan? Na de opleiding Ondernemerschap & Retail Management weet jij straks exact hoe je dat als ondernemer aanpakt.

Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
hbo retail management saxion

Maak het verschil

Bij de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement leer jij alles over de onderneming van de toekomst. Denk hierbij aan duurzaamheid, circulariteit en technologie. Als ondernemer van morgen verdien je geld én ben je van toegevoegde voor de maatschappij. Je gaat bezig met onderwerpen die je raken op een manier die bij jou past.

opleiding onderschap saxion

Ondernemen tijdens je opleiding

Ondernemen staat bij hbo Ondernemerschap & Retailmanagement centraal, jij bepaalt wat je doet! Dat kan te maken hebben met fashion, sport en gezondheid, maar ook het runnen van een webshop. Heb je al een eigen onderneming? Wij dagen je uit om hiermee ‘next level’ te gaan.

Student Ondernemerschap & Retailmanagement saxion

Marktkansen voor de toekomst

Met een diploma Ondernemerschap & Retailmanagement op zak, liggen de kansen voor het oprapen. Je hebt geleerd hoe je je eigen onderneming kunt starten en ontwikkelen. Wil je (nog) niet voor jezelf beginnen? Dan zijn er volop mogelijkheden: Ga aan de slag als marketeer, verkoper, business developer of (retail)manager.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Meld je nu aan

Meld je uiterlijk 15 augustus aan via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie Ondernemerschap & Retailmanagement

Je wordt bij de studie Ondernemerschap & Retailmanagement opgeleid tot een ondernemer die behoeften van mensen koppelt aan nieuwe technologie. Daardoor weet jij met succes een nieuwe onderneming op te zetten. De opleiding is opgebouwd rondom een aantal thema's die steeds terugkeren. Belangrijk onderdeel is dat je gelijk ondernemend bezig bent in de praktijk.

Studie-inhoud
Student Ondernemerschap & Retailmanagement kijkt op haar telefoon saxion

Bekijk de video over deze opleidingDE STUDIE Ondernemerschap & Retailmanagement IN EEN NOTENDOP

Nieuws van de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement

Mogelijkheden na je opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement

Na het volgen van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management kun jij aan de slag als ondernemer: je start je eigen bedrijf, neemt een (familie)bedrijf over of je gaat als werknemer bij een bedrijf aan de slag. Je bent in staat om nieuwe producten en diensten te creëren of bestaande bedrijven te helpen innoveren. Je ziet kansen en verbindt behoeften uit de markt en technologische innovaties met elkaar.

Jouw toekomst
hbo Ondernemerschap & Retailmanagement saxion
Student Ondernemerschap & Retailmanagement in overleg saxion

Als ik de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement in een aantal woorden moet omschrijven, dan kies ik voor veelzijdig en persoonlijk!

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen