ondernemers.jpg
Deeltijd

Voor diegene die zijn ondernemerscompetenties verder wil ontwikkelen

• Graad

Associate degree

• Studiebelasting

20 uren

• Plaats

Deventer

• Lesdagen

Dinsdag (Deventer), 15:45 - 21:15 uur

Als medewerker of manager in de retail branche wil je groeien in je ondernemende rol, richting filiaalhouder of operationeel manager. Omdat je, nu je enige jaren werkzaam bent in de retail, iets extra’s nodig hebt om je bedrijf, organisatie óf jezelf verder te ontwikkelen. Deze opleiding is ideaal om jouw organisatorische en leidinggevende vaardigheden en kennis op hbo-niveau te ontwikkelen. Toepassingsgerichtheid voor je eigen werkomgeving staat daarbij centraal. Wat is een Associate Degree? Het Ad-programma is een tweejarig onderwijsprogramma dat leidt tot een nieuwe wettelijke graad: de Associate degree. Het diploma ligt tussen het niveau van mbo en hbo en is heel geschikt voor ambitieuze mbo-ers die wel verder willen studeren, maar vier jaar net iets te lang vinden. Ad-programma's maken deel uit van een hbo-bacheloropleiding en zijn praktisch van aard en opzet.

Wat kun je straks?

• Je bent (beter) in staat om als ondernemend manager functies te vervullen bij uiteenlopende bedrijven in de retailbranche
  • Je kunt op passende wijze leidinggeven aan organisatieonderdelen
  • Je bent in staat om gerichte plannen op te stellen waardoor organisatieonderdelen effectiever en efficiënter functioneren.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Schrijf je in voor 15 augustus als je start in september of voor 15 januari als je start in februari!

Direct aanmelden Download factsheet

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie

Je komt volop in aanraking met wat er speelt in de retailbranche; nú en in de toekomst. Dat wat je leert tijdens je studie pas je direct toe in je werk en je ontwikkelt vaardigheden om optimaal te functioneren in deze dynamisch wereld. Je bestudeert retailconcepten en ontwikkelt kennis en vaardigheden om dagelijks een retailorganisatie (mede) aan te sturen. Dit doe je op operationeel en tactisch niveau.

Studie-inhoud
SBRM_1023x681.jpg

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de associate degree-opleiding Ondernemerschap & Retail Management Saxion Parttime School, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Ook moet je beschikken over een relevante praktijkomgeving.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion kun je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld voldoen. Hoeveel collegegeld je moet voldoen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2021-2022 voor de Ad Ondernemerschap & Retail Management bedraagt € 1.084. Eerstejaars betalen € 542.

Meer over (eventuele extra) kosten

NIEUWS OVER DEELTIJDONDERWIJS

Carrièrekansen

Met je associate degree-diploma Ondernemerschap & Retail Management (niveau 5) kun je:

• als (assistent) manager werken bij diverse bedrijven in de retailbranche. Dat doe je op creatieve wijze en met een commerciële instelling. Denk bijvoorbeeld aan functies als (assistent) manager van een shop, filiaal, vestiging of bedrijf.
  • op passende wijze (mede) leidinggeven aan organisatieonderdelen. Je stelt plannen op en voert plannen uit waardoor de verschillende organisatieonderdelen effectiever en efficiënter functioneren.
zakenman
SBRM+Praxis+Almelo+Matthew+Markerink+en+Frits+Mekking-1560x878.jpg

De Ad is echt een verdiepingsslag voor me!

Lees de ervaring Alle ervaringen