ondernemers.jpg
Deeltijd

Voor diegene die zijn ondernemerscompetenties verder wil ontwikkelen

• Graad

Associate degree

• Studiebelasting

20 uren

• Plaats

Deventer, Enschede

• Lesdagen

Maandag (Enschede) of dinsdag (Deventer), 15:45 - 21:15 uur

Als medewerker of manager in de retail branche wil je groeien in je ondernemende rol, richting filiaalhouder of operationeel manager. Omdat je, nu je enige jaren werkzaam bent in de retail, iets extra’s nodig hebt om je bedrijf, organisatie óf jezelf verder te ontwikkelen. Deze opleiding is ideaal om jouw organisatorische en leidinggevende vaardigheden en kennis op hbo-niveau te ontwikkelen. Toepassingsgerichtheid voor je eigen werkomgeving staat daarbij centraal. Wat is een Associate Degree? Het Ad-programma is een tweejarig onderwijsprogramma dat leidt tot een nieuwe wettelijke graad: de Associate degree. Het diploma ligt tussen het niveau van mbo en hbo en is heel geschikt voor ambitieuze mbo-ers die wel verder willen studeren, maar vier jaar net iets te lang vinden. Ad-programma's maken deel uit van een hbo-bacheloropleiding en zijn praktisch van aard en opzet.

Wat kun je straks?

• Met het diploma associate degree Ondernemerschap & Retail Management (niveau 5):
  • ben je (beter) in staat om als ondernemend manager functies te vervullen bij uiteenlopende bedrijven in de retailbranche
  • kun je op passende wijze leidinggeven aan organisatieonderdelen
  • ben je in staat om gerichte plannen op te stellen waardoor organisatieonderdelen effectiever en efficiënter functioneren.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Schrijf je in voor 15 augustus als je start in september!

Direct aanmelden Download factsheet

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie

Je komt volop in aanraking met wat er speelt in de retailbranche; nú en in de toekomst. Dat wat je leert tijdens je studie pas je direct toe in je werk en je ontwikkelt vaardigheden om optimaal te functioneren in deze dynamisch wereld. Dit betekent dat je je verdiept in strategisch en commercieel management en dit toepast in je beroepspraktijk. Je bestudeert retailconcepten en ontwikkelt kennis en vaardigheden om dagelijks een retailorganisatie aan te sturen. Dit doe je op operationeel, financieel en leidinggevend niveau.

Studie-inhoud
SBRM_1023x681.jpg

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de associate degree-opleiding Ondernemerschap & Retail Management Saxion Parttime School, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Ook moet je beschikken over een relevante praktijkomgeving.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion kun je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld voldoen. Hoeveel collegegeld je moet voldoen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2020-2021 voor de Ad Ondernemerschap & Retail Management bedraagt € 2.143.

Meer over (eventuele extra) kosten

NIEUWS OVER DEELTIJDONDERWIJS

Carrièrekansen

Met je associate degree-diploma Ondernemerschap & Retail Management (niveau 5) kun je:

• als ondernemend manager werken bij diverse bedrijven in de retailbranche. Dat doe je op creatieve wijze en met een commerciële instelling. Denk bijvoorbeeld aan functies als shopmanager, vestigingsmanager, bedrijfsleider of een filiaalmanager
  • op passende wijze leidinggeven aan organisatieonderdelen en stelt plannen op waardoor de verschillende organisatieonderdelen effectiever en efficiënter functioneren.
zakenman
SBRM+Praxis+Almelo+Matthew+Markerink+en+Frits+Mekking-1560x878.jpg

De Ad is echt een verdiepingsslag voor me!

Lees de ervaring Alle ervaringen