MLI Header.jpeg
Deeltijd

Master leren en innoveren: een voortrekkersrol in onderwijsvernieuwing

 • Graad

  Master

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Enschede

 • Lesdagen

  Donderdag 9.15 - 16.30 uur, Enschede

Wil je een voortrekkersrol in de vernieuwing van onderwijs? Haal je graag het beste uit jezelf en je onderwijsomgeving? En wil je leren van ervaringen van collega’s in andere onderwijssectoren? Doe dan de masteropleiding Leren en Innoveren – Teacher Leader! Deze deeltijd master duurt twee jaar. Na succesvolle afronding ontvang je de internationale titel Master of Education (MEd).

Wat kun je straks

 • Je ontwerpt en onderzoekt nieuw onderwijs op basis van erkende strategieën en wetenschappelijke argumenten
 • Je speelt als teacher leader een rol van betekenis binnen jouw onderwijsorganisatie en werkt actief samen met collega’s aan vernieuwing en verbetering van de onderwijspraktijk.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Deze master start in september

Schrijf je in vóór 15 augustus!

Direct aanmelden Bezoek de open avond

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je master studie leren en innoveren

De master Leren en Innoveren draait om ontwerp- en onderzoeksopdrachten in de eigen onderwijspraktijk. Het gaat niet alleen om het toepassen van methoden en technieken. Je legt ook nadrukkelijk de verbinding met theoretische concepten. Dit zorgt voor inhoudelijke verdieping.

Studie-inhoud

Bekijk de video over deze opleidingDE master leren en innoveren IN EEN NOTENDOP

Toelatingseisen

Deze master richt zich op ervaren onderwijsprofessionals in het primair of voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie of, hoger beroepsonderwijs, met de ambitie om zich te ontwikkelen tot teacher leader op het gebied van onderwijsvernieuwing.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

De masteropleiding Leren en Innoveren komt in aanmerking voor de Lerarenbeurs. Het collegegeld voor 2024-2025 bedraagt € 2.530,-. Houd daarnaast rekening met uitgaven voor materialen à € 500,-.

Meer over (eventuele extra) kosten

Nieuws over deeltijdonderwijs

Carrièrekansen

Met de master Leren en Innoveren – Teacher Leader behaal je de internationaal erkende titel Master of Education (MEd). Je houdt je bezig met het ontwerpen, onderzoeken en implementeren van nieuwe onderwijsstrategieën in de praktijk. Je creëert draagvlak bij al je samenwerkingspartners en helpt collega’s uit jouw onderwijsorganisatie op weg in het veranderingsproces.

Na het volgen van deze master kreeg mijn huidige baan een transformatie!

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen