Proefstuderen

Is Accountancy iets voor jou? Kom dan eens langs op een van onze open dagen en maak kennis met studenten en docenten die je nóg meer kunnen vertellen over deze opleiding.

Proefstuderen

Heb je al een open dag bezocht, maar ben je benieuwd hoe het is om bij Saxion te studeren? Of wil je je nog iets verder verdiepen in deze opleiding? Kom dan proefstuderen. Voor Accountancy kan dat op twee manieren: door een proeflessendag of een meeloopdag.

Tijdens de proeflessendag volg je een aantal verschillende lessen met andere toekomstige studenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding. Je proeft de sfeer op Saxion, maar je maakt ook kennis met de manier waarop docenten lesgeven. Vraag je je af wat je precies gaat leren of wat je moet weten voordat je aan de opleiding begint? Daar kom je achter tijdens een proeflessendag! 

Let op: Door de maatregelen rondom het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om mee te doen met een proeflesdag of meeloopdag. Houd onze berichten in de gaten om op de hoogte te blijven of check onze FAQ!

Tijdens een meeloopdag loop je mee met een eerstejaarsstudent en ervaar je hoe het is om Saxion-student te zijn. Het verschil met een proeflessendag is dat je tijdens de meeloopdag echte lessen volgt. Hierdoor zijn de lessen vaak al wat moeilijker, maar kom je er wel achter hoe een gewone dag op Saxion eruit ziet, wat de sfeer in een klas is en hoeveel huiswerk studenten moeten maken.

Let op: Door de maatregelen rondom het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om mee te doen met een proeflesdag of meeloopdag. Houd onze berichten in de gaten om op de hoogte te blijven of check onze FAQ!

Hulp nodig met kiezen?

Wil je meedoen aan een van deze activiteiten, maar weet je niet welke het beste bij je past? Neem dan contact op met het Saxion Informatiecentrum of stuur ons een berichtje via Facebook of Twitter.