Proefstuderen

Is de opleiding Archeologie iets voor jou? Kom dan eens langs op een van onze open dagen en maak kennis met studenten en docenten die je nóg meer kunnen vertellen over deze opleiding. Heb je dat al gedaan, maar ben je benieuwd hoe het is om bij Saxion te studeren? Of wil je je nog iets verder verdiepen in deze opleiding? Kom dan proefstuderen. Voor Archeologie kan dat via een proeflessendag.

Proefstuderen

Heb je al een open dag bezocht, maar ben je benieuwd hoe het is om bij Saxion te studeren? Of wil je je nog iets verder verdiepen in deze opleiding? Kom dan proefstuderen. Voor Archeologie kan dat via een proeflessendag.

Tijdens de proeflessendag volg je een aantal verschillende lessen met andere toekomstige studenten. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding. Je proeft de sfeer op Saxion, maar je maakt ook kennis met de manier waarop docenten lesgeven. Vraag je je af wat je precies gaat leren of wat je moet weten voordat je aan de opleiding begint? Daar kom je achter tijdens een proeflessendag! 

Let op: Door de maatregelen rondom het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om mee te doen met een proeflesdag of meeloopdag. Houd onze berichten in de gaten om op de hoogte te blijven of check onze FAQ!