Testimonials

Alle ervaringen

Inge Rechterschot

Inge koos voor een combinatie van sociaal en zakelijk

Inge kwam tot haar keuze voor Human Resource Management (HRM) door veel open dagen te bezoeken. De opleiding HRM van Saxion leek haar het leukst, omdat het een combinatie is van sociaal en zakelijk en dat spreekt haar erg aan. Inge houdt ervan om met mensen bezig te zijn, maar wel in een zakelijke omgeving met een zakelijke sfeer.

Ellen Semmekrot

Een student vertelt

Ik werk fulltime bij het bedrijf waar ik ben afgestudeerd en heb het hier erg naar mijn zin. Als personeelsfunctionaris moet je je aan kunnen passen aan anderen. Je moet met iedereen goed kunnen praten, van chauffeurs tot medewerkers van de financiële afdeling. Dat ik heel onderzoekend en nieuwsgierig ben, helpt me ook, omdat je eigenlijk overal informatie moet halen. In mijn werk ben ik de schakel tussen het management en de werknemers.

Portret van Steven Koopmans (eerstejaars student Human Resource Management)

Steven Koopmans (eerstejaars student)

"Na de havo wist ik niet goed wat ik wilde doen als vervolgopleiding. Ik heb voor de opleiding Human Resource Management (HRM) gekozen omdat ik het leuk vind om veel contact te hebben met mensen en omdat het een hele brede opleiding is. Doordat het een brede opleiding is kan ik veel verschillende kanten op later in het werkveld."  

Marlyn ten Hagen.jpg

'Combinatie van werkprocessen binnen organisaties en het sociale aspect spreken mij aan'

"Ik ben eerstejaars van de opleiding Human Resource Management (HRM). Ik heb gekozen voor HRM omdat het mij een super leuke opleiding leek. Ik vind werkprocessen binnen organisaties erg interessant en vooral het sociale aspect van de opleiding sprak mij aan. De combi tussen deze twee is helemaal top."