Proefstuderen

Is Ruimtelijke Ordening en Planologie iets voor jou? Kom dan eens langs op een van onze open dagen en maak kennis met studenten en docenten die je nóg meer kunnen vertellen over deze opleiding.

Proefstuderen

Heb je al een open dag bezocht, maar ben je benieuwd hoe het is om bij Saxion te studeren? Of wil je je nog iets verder verdiepen in deze opleiding? Kom dan proefstuderen. Voor Ruimtelijke Ordening en Planologie kan dat op één manier: door een proeflessendag.

Tijdens een meeloopdag loop je mee met een eerstejaarsstudent en ervaar je hoe het is om Saxion-student te zijn. Het verschil met een proeflessendag is dat je tijdens de meeloopdag echte lessen volgt. Hierdoor zijn de lessen vaak al wat moeilijker, maar kom je er wel achter hoe een gewone dag op Saxion eruit ziet, wat de sfeer in een klas is en hoeveel huiswerk studenten moeten maken.

Tijdens de proeflessendag bootsen we een weekje opleiding na in een dag. Alle werkvormen die we hebben, komen langs: een hoorcollege, een veldexcursie en een workshop, waarvan je aan het einde de resultaten presenteert. Je proeft de sfeer op Saxion, maar je maakt ook kennis met de manier waarop docenten lesgeven en coachen. Vraag je je af wat je precies gaat leren of wat je moet weten voordat je aan de opleiding begint? Daar kom je achter tijdens een proeflessendag!

Kies een proeflessendag uit het overzicht en meld je aan via de link:

Ben je bezig met je profielwerkstuk en je wilt deze doen over een onderwerp dat met Ruimtelijke Ordening en Planologie te maken heeft? Maak dan gebruik van de kennis van onze studenten en docenten! Neem gerust contact op met onze opleiding en we helpen je graag verder!