Proefstuderen

Is Stedenbouwkundig Ontwerpen iets voor jou? Meld je eerst eens aan voor een open dag en maak kennis met studenten en docenten die je meer kunnen vertellen over deze opleiding. Heb je al een open dag bezocht, maar wil je je nog iets verder verdiepen in deze studie? Kom dan proefstuderen!

Proeflessendag Saxion

De naam zegt het al: tijdens een proefles kun je even proeven aan de opleiding. Dit kun je online doen of op locatie! Je volgt speciale (online) lessen en krijgt vaak een opdracht, die jou een indruk geven van wat je nou kunt verwachten. Je ontmoet andere studiekiezers en maakt ook kennis met de manier waarop docenten lesgeven. Zie jij jezelf dit al doen?

Data en aanmelden
Staan er geen nieuwe proeflessen hieronder of kan jij niet op de genoemde data? Na de open dagen zijn er vaak weer nieuwe proeflessen. Houd deze pagina dus goed in de gaten en meld je aan!

Tijdens het meelopen ga je op locatie met een eerstejaarsstudent op pad en ervaar je hoe het is om Saxion-student te zijn. Het verschil met een proefles is dat je tijdens het meelopen echte lessen volgt. Hierdoor zijn de lessen vaak al wat moeilijker, maar kom je er wel achter hoe een gewone dag op Saxion eruit ziet, wat de sfeer in een klas is en hoeveel huiswerk studenten moeten maken.

Data en aanmelden
Staan er geen nieuwe meeloopdagen hieronder of kan jij niet op de genoemde data? Na de open dagen komen er vaak weer nieuwe meeloopmomenten. Houd deze pagina dus goed in de gaten en meld je aan!

Ben je bezig met je profielwerkstuk en je wilt deze doen over een onderwerp dat met Stedenbouwkundig Ontwerpen te maken heeft? Maak dan gebruik van de kennis van onze studenten en docenten! Neem gerust contact op met onze opleiding en we helpen je graag verder!