Enschede festival

Studentenleven

Studeren bij Saxion is veel meer dan alleen je studie. Het studentenleven naast je studie is misschien wel de meest fantastische periode uit je leven! Veel vriendschappen worden opgedaan en je hebt genoeg vrijheid om te doen wat jij wil. Wil jij alles uit je studententijd halen? Lees dan snel verder!

Word lid van een vereniging of team! 

Wil jij studenten uit verschillende jaarlagen ontmoeten? De leukste en gezelligste feestjes bijwonen? Of wil je juist in een commissie of een bestuur? Word dan lid van een studievereniging of studentenvereniging. Wil je juist meer uit je studie halen en werken aan een groot project met een grote groep mensen waarbij je het beste van jezelf en elkaar naar boven brengt? Kijk dan eens bij de studententeams en wie weet bouw jij wel mee aan een betrouwbare zonneboot, of word jij leider in de drone-industrie van morgen!

Welke Saxion-stad past het beste bij jou?

Tijdens je opleiding breng je veel tijd door in je studiestad. Als je op kamers gaat, maar ook als je nog thuis woont. De locaties van Saxion bieden alles voor een te gekke studententijd. Ga jij studeren in Apeldoorn, Deventer of Enschede?

Alles over studentenleven bij Saxion