Het Ketelhuis

START!bySaxion Deventer is gevestigd in het Ketelhuis en bevindt zich op het terrein van de Gasfabriek. De Gasfabriek is een Business Innovatiecentrum. Op de campus worden nieuwe technologieën en businessmodellen ingezet om bestaande bedrijfsmodellen van corporates, MKB en overheden te innoveren. START!bySaxion maakt daar deel vanuit.

Ketelhuis - de Gasfabriek.jpg

Het Ketelhuis

Door de sfeer, uitstraling en vele flexibele werkplekken in het gebouw creëren we een prettige en professionele plek om te ontmoeten! Wij hebben veel kennis in huis. Kunnen wij je niet direct helpen, dan brengen we je in contact met samenwerkingspartners uit ons netwerk waar specifieke kennis te verkrijgen is. Wat je vraag ook is, onze adviseurs helpen je graag verder!

De pluspunten van deze locatie?:

  • Op een paar minuten rijden van de A1
  • Gratis parkeren!
  • Gratis koffie/thee!

Als Saxion willen wij deze plek graag delen met ondernemende studenten, medewerkers én het bedrijfsleven in Deventer. Aan onze services zijn geen kosten verbonden.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8.00 tot 18.00 uur

A big business starts small!

Saxion & Ondernemerschap

Saxion zet zich volledig in om ondernemerschap te stimuleren en is dé school voor ondernemers. We leiden studenten op tot jonge, creatieve entrepreneurs. Daarbij werken we samen met bedrijven en andere partners om studenten een vliegende start te geven op de arbeidsmarkt. Bij het Saxion Centrum voor Ondernemerschap (SCvO) staan diverse faciliteiten op het gebied van ondernemerschap tot je beschikking. We adviseren en begeleiden studentondernemers bij het opzetten en runnen van hun startup.

Neem contact op

Heb je binnenkort een bijeenkomst? Reserveer dan een ruimte in het Ketelhuis! Het Ketelhuis is elke werkdag geopend voor vergaderingen, trainingen, cursussen of gewoon voor een fijne werkplek!  Mail of bel ons en we gaan kijken wat de mogelijkheden voor je zijn!

  • 088 - 019 1674
  • 06 10 52 61 94
  • y.dejong@saxion.nl