De bibliotheek in Enschede
Corporate

'Andere hogescholen kloppen bij Saxion aan,' schrijft ScienceGuide

Leestijd Minuten

Opnieuw vallen de activiteiten van Saxion Bibliotheek en Saxion Research Services (SRS) rond onderzoeksondersteuning landelijk op. Gisteren spraken Renate Mattiszik (Data librarian voor Saxion Bibliotheek & Saxion Research Services) en Rudy Dokter (Informatiearchitect) op de SurfSara SuperDay over de manier waarop Saxion haar Research Data Management georganiseerd heeft.

'Het voorbeeld van Saxion, doet inmiddels ook andere hogescholen aankloppen,' schrijft ScienceGuide over ons. Lees het volledige artikel hier.

Themamiddag research support voor hogescholen bij Saxion

Donderdag 24 januari 2019 is er een themamiddag Research Support bij Saxion in Deventer. Meer informatie.