Deeltijdstudenten bij RTL4: 'Wat ik altijd wilde worden'
Studentenleven

Deeltijdstudenten bij RTL4: 'Wat ik altijd wilde worden'

Leestijd Minuten

Leuk nieuws! Drie deeltijdstudenten zijn door Jochem van Gelder geïnterviewd voor het televisie programma 'Wat ik altijd wilde worden'. Frank Lenferink, Bert Jan Bakker en Gerben Leemhuis vertelden voor camera over hun carrière switch.

Zij gingen met Jochem van Gelder in gesprek over het waarderen van je eigen kunnen en dat inzetten voor je opleiding, het aansluiten van de opleiding bij de beroepspraktijk en de uitkomsten van flexibelere onderwijs.

Daarnaast vertelde Martijn Braber, manager van Saxion Parttime School, over het deeltijdonderwijs en hoe Saxion aansluit op de veranderingen in de maatschappij.

Benieuwd naar de interviews? Bekijk de uitzending op 8 februari om 16.30 uur bij RTL4!

Gerelateerde artikelen

Bestuurskunde in deeltijd: ‘Mijn opleiding is breed, ik kan er straks alle kanten mee op’ Onderwijs

Bestuurskunde in deeltijd: ‘Mijn opleiding is breed, ik kan er straks alle kanten mee op’

21 juli 2020
Kiki haalde als eerste deeltijdstudent haar certificaat voor GGZ-agoog Onderwijs

Kiki haalde als eerste deeltijdstudent haar certificaat voor GGZ-agoog

14 juli 2020
'Twijfel niet en informeer naar de mogelijkheden' Studentenleven

'Twijfel niet en informeer naar de mogelijkheden'