Deeltijdstudenten bij RTL4: 'Wat ik altijd wilde worden'
Studentenleven

Deeltijdstudenten bij RTL4: 'Wat ik altijd wilde worden'

Leestijd Minuten

Leuk nieuws! Drie deeltijdstudenten zijn door Jochem van Gelder geïnterviewd voor het televisie programma 'Wat ik altijd wilde worden'. Frank Lenferink, Bert Jan Bakker en Gerben Leemhuis vertelden voor camera over hun carrière switch.

Zij gingen met Jochem van Gelder in gesprek over het waarderen van je eigen kunnen en dat inzetten voor je opleiding, het aansluiten van de opleiding bij de beroepspraktijk en de uitkomsten van flexibelere onderwijs.

Daarnaast vertelde Martijn Braber, manager van Saxion Parttime School, over het deeltijdonderwijs en hoe Saxion aansluit op de veranderingen in de maatschappij.

Benieuwd naar de interviews? Bekijk de uitzending op 8 februari om 16.30 uur bij RTL4!

Gerelateerde artikelen

Minister Van Engelshoven enthousiast over initiatief Saxion Organisatie

Minister Van Engelshoven enthousiast over initiatief Saxion

6 december 2019
Eline Peters Studentenleven

Van Bedrijfskundige naar Verpleegkundige: deeltijd-student Eline maakte de switch

6 december 2019
Diana de Beus: 'Ik wilde doorgroeien en deze deeltijdopleiding paste precies bij mijn plannen' Onderwijs

'Ik wilde doorgroeien en deze deeltijdopleiding paste precies bij mijn plannen'