SaxionLive met lector blockchain Jan Veuger
Corporate

Saxion gaat live op Instagram kennis delen

Leestijd Minuten

Altijd meer willen weten over blockchain? Of toch iets meer over mediapsychologie? Dan is nu je kans. Saxion-deskundigen gaan de komende weken live op Instagram in gesprek met volgers over verschillende thema's. Donderdag 16 april vertelt lector Jan Veuger meer over blockchain: wat is het en hoe ziet de toekomst voor blockchain er uit?

De eerste livesessie start om 12.30 uur en duurt maximaal een half uurtje. Dus heb je een vraag over blockchain? Volg Saxion op Instagram, tune in rond lunchtijd en stel je vraag in de chat. Presentator en Saxion-student Lars Pingen praat met de lector over blockchain en schotelt een aantal vragen uit de chat voor aan de lector. 

Het live interview is na uitzending nog 24 uur te bekijken via het Saxion Instagramaccount. Dus kun je er niet bij zijn, dan kan je het gesprek later nog terugkijken. 

Mediapsychologie

Is blockchain niet jouw ding? Misschien hebben we dan de volgende keer iets interessants voor je in petto. Donderdag 23 april schuift Mediapsychologie-docent Kirsten Hofman aan om 12.30 uur. 

Gerelateerde artikelen

#SamenSaxion 5 Corporate

#SamenSaxion #5

29 mei 2020
#SamenSaxion aflevering 3 vlogserie Corporate

#SamenSaxion3: hoe zag jouw week eruit?

24 april 2020
#SamenSaxion aflevering 2 Corporate

#SamenSaxion 2: een kijkje in de Saxion community