Campus Deventer
Corporate

Saxion ontvangt 600.000 euro voor onderwijsinnovatie

Saxion ontvangt twee beurzen voor het vernieuwen en in de praktijk brengen van onderwijsinnovatie. Teamleider Aldo van Duivenboden krijgt 500.000 euro voor zijn project: ‘Organizing purpose driven learning’ en hoofddocent/onderzoeker Tjark Huizinga krijgt 100.000 euro voor zijn project: ‘Bevorderen van krachtige leergemeenschappen voor flexibel masteronderwijs’.

Met zijn beurs wil Aldo van Duivenboden een operationeel prototype ontwikkelen, in de vorm van een niet-voorschrijvend jaarlijks onderwijsprogramma. Tjark Huizinga gaat onderzoeken hoe masteronderwijs flexibeler kan worden ingericht, om zo dit type onderwijs door te ontwikkelen, afgestemd op wensen en behoeften van studenten. 

Lees meer over hun projecten in het persbericht.

Gerelateerde artikelen

Headerafbeelding - Blond meisje met zwart VR bril Corporate

Saxion lanceert vernieuwde website voor onderwijs, onderzoek en ondernemerschap

01 mei 2018
Anka Mulder: ‘Saxion kan de beste hogeschool van Nederland worden’ Corporate

‘Saxion kan de beste hogeschool van Nederland worden’

24 april 2018
Dominique van der Weide Studentenleven

Saxion-student Dominique is Miss Universe Overijssel: ‘De competities gaan niet alleen over glitter en glamour’