SEC_1560x802.jpg
Deeltijd

Voor professionals die calamiteiten willen helpen voorkomen en oplossen

 • Graad

  Bachelor

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Deventer

 • Lesdagen

  Deventer, dinsdag 15.45 - 21:45 uur

Je bent werkzaam binnen de securitybranche en wil graag groeien in je functie. Of je wilt aan de slag gaan in dit brede werkveld, van cybercrime tot terrorisme. Kortom, je hebt een scherp oog voor risico's en ambieert daarin een managementrol. Bij de studierichting Security Management in deeltijd (vanaf september 2018 studierichting binnen de opleiding Integrale Veiligheidskunde) word je opgeleid tot een allround deskundige die zorg draagt voor business continuity, met nadruk op het voorkomen en oplossen van calamiteiten. Security Management is de enige deeltijd studierichting - op gebied van security - die door de overheid wordt bekostigd. Je ervaart een brede benadering van security en krijgt colleges van docenten uit het werkveld.
Deze studie is ook in Voltijd te volgen

Wat kun je straks?

 • Je gaat als securityspecialist aan de slag bij bedrijven die zich bezighouden met beveiliging in de breedste zin van het woord. Vaak behoren deze organisaties tot de vitale infrastructuur
 • Je werkt aan securityplannen, maakt risicoanalyses en adviseert management en bedrijven

Is dit de opleiding die je zoekt?

Schrijf in je voor 15 januari als je start in februari of voor 15 augustus als je start in september!

Direct aanmelden

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie

Wil je een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen en oplossen van calamiteiten? Bij Security Management (studieroute binnen de opleiding Integrale Veiligheidskunde) van de Parttime School leer je hoe je moet handelen in (ver)storende situaties.

SEC-IVK_1023x681.jpg

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de studieroute Security Management, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hieronder welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt voor je toelating. Ook moet je beschikken over een relevante praktijkomgeving.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion kun je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld voldoen. Hoeveel collegegeld je moet voldoen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2018-2019 voor de deeltijdopleiding Security Management bedraagt € 2.060.

Meer over (eventuele extra) kosten

Nieuws over deeltijdonderwijs


Carrièrekansen als securitymanager

Als je bent afgestudeerd, voer je de titel Bachelor of Arts (BA). Je gaat als securityspecialist aan de slag bij bedrijven die zich bezighouden met beveiliging in de breedste zin van het woord. Vaak behoren deze organisaties tot de vitale infrastructuur, zoals energiebedrijven, (lucht)havens, transportbedrijven, financiële instellingen en nucleaire bedrijven. Je werkt aan securityplannen, maakt risicoanalyses en adviseert management en bedrijven.

Studieadvies op maat
Safety op de bouwplaats

Gerelateerde opleidingen