Drie professionele vrouwen tussen de 25 en de 40 jaar kijken lachend in de camera, die vanuit een lager standpunt naar hen opkijkt. In de achtergrond is een word cloud te zien die de Engelse namen van landen over de hele wereld weergeeft.
Deeltijd

Vertaal wensen van mensen naar succesvolle toeristische hotspots

 • Graad

  Bachelor

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Deventer

 • Lesdagen

  Dinsdag 15.45 - 21.15 uur

Je wilt je verder ontwikkelen in de dynamische wereld van toerisme en bent benieuwd naar de kansen die deze branche biedt. Bij de deeltijdopleiding Tourism Management krijg je de mogelijkheid om je Bachelor of Arts (BA) te behalen. Je leert om bestemmingen ethisch en verantwoord in de markt te zetten en ontwikkelt je eigen visie over een bestemming en haar stakeholders. Daarbij leer je gebruik te maken van technologische innovaties.
Deze studie is ook in Voltijd te volgen

Wat kun je straks?

 • Je leert het gedrag van reizigers te herkennen en voor een doelgroep gastvrijheidsproducten te ontwikkelen.
 • Je ontwikkelt gastvrijheidsproducten door betekenisvol te ondernemen met technologische innovaties.
 • Je kan gastvrije bestemmingen ontwikkelen door met innovaties betekenisvol te ondernemen.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Is dit de opleiding die je zoekt?

Schrijf je in voor 15 augustus als je start in september of voor 15 januari als je start in februari!

Direct aanmelden Bezoek de open avond

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Tijdens je studie Tourism Management deeltijd

Wil je de wensen van mensen vertalen naar succesvolle toeristische hotspots en attracties? Bij de opleiding Tourism Management deeltijd (voorheen Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs) van de Parttime School leer je je communicatie- en organisatievaardigheden in te zetten om deze wensen uit te verwezenlijken.

Studie-inhoud
Beeld van een vliegveld. Voor enkele grote ramen staat een jonge vrouw. Alleen haar silhouet is zichtbaar. Ze draagt een kort mantelpak en naast haar staat een rolkoffer. Ze kijkt naar een wit passagiersvliegtuig dat is gekoppeld aan een luchtsluis.

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de opleiding Tourism Management deeltijd, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hieronder welke vooropleiding, welk profiel en welke vakken je nodig hebt voor je toelating. Ook moet je beschikken over een relevante praktijkomgeving.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

Voor een opleiding bij Saxion kun je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld voldoen. Hoeveel collegegeld je moet voldoen is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Het standaard wettelijke collegegeld voor 2024-2025 voor de opleiding Tourism Management deeltijd bedraagt € 2.530.

Meer over (eventuele extra) kosten

Benieuwd of deze opleiding écht bij je past?

Vraag hier een Studieadvies op maat-gesprek aan. Dit gesprek is zowel informerend als adviserend.

Nieuws over deeltijdonderwijs


Carrièrekansen na Tourism Management deeltijd

De internationale branche van toerisme en recreatie is in transitie. Als toeristisch professional kun je daarom bij vele functies, in diverse bedrijfstakken aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan rollen als ondernemer, dataminer of regisseur bij een reisorganisatie, adviesbureau, touroperator, evenementenbureau of de overheid.

Gerelateerde opleidingen