AGZ Saxion_4845.jpg
Deeltijd

Word jij verpleegkundig specialist?

 • Graad

  Master

 • Plaats

  Enschede

 • Lesdagen

  Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Als verpleegkundig specialist voer je zelfstandig verpleegkundige en medische taken uit. Je wordt opgeleid tot expert op één van de talloze terreinen van de gezondheidszorg. Daarnaast ontwikkel je bijvoorbeeld zorgpaden, ben je expert in Evidence Based Practice en kun je richtlijnen implementeren. Met de Master Advanced Nursing Practice kies je voor een officieel erkende opleiding tot verpleegkundig specialist in de AGZ of GGZ.

Wat kun je straks?

 • Verpleegkundige en medische expertise combineren
 • Innoveren & onderzoeken
 • Bruggen bouwen tussen verschillende zorgdomeinen
 • Leiderschap tonen & impact creëren
Logo Registratie Specialismen Verpleegkunde (RSV)

Deze opleiding is erkend door RSV

Een erkenning van de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV) is de bevestiging dat de gehele MANP-opleiding voldoet aan de opleidingsvereisten. Na afloop van de opleiding kun je geregistreerd worden als verpleegkundig specialist.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Schrijf je in vóór 1 maart!

Voor aanmeldingen na 1 maart: neem contact op met Marjon Witting, course director, om de mogelijkheden te bespreken.

Direct aanmelden Bezoek de open avond

Meer informatie? Neem contact op met de course director

Marjon Witting

Tijdens je studie

Tijdens de opleiding sta jij centraal: in een inspirerende en uitdagende leeromgeving maak je zelf keuzes om te komen tot een persoonlijk ontwikkeltraject. Het landelijk opleidingsprofiel wordt gebruikt als uitgangspunt voor deze opleiding. Aan het eind van je studie ben je in staat om een integrale behandeling te bieden aan zorgvragers in complexe zorgsituaties, met zowel geneeskundige als verpleegkundige onderdelen.

Studie-inhoud
ANP+banner+tekst.jpg

Bekijk de video over deze opleidingDe studie in een notendop

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de master Advanced Nursing Practice, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hier welke vooropleiding, en welke voorwaarden nodig zijn om toegelaten te worden tot deze opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

De Master Advanced Nursing Practice is één van de weinige hbo-masters die door de overheid wordt bekostigd. Het ministerie van VWS vergoedt een substantieel deel van de salariskosten.

Meer over (eventuele extra) kosten

NIEUWS OVER DEELTIJDONDERWIJS

Carrièrekansen

Als verpleegkundig specialist heb je een zelfstandige behandelrelatie met patiënten, ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die je daarbinnen verricht en werk je multidisciplinair. Verpleegkundig specialisten zijn veelzijdig en breed inzetbaar en daarmee een aanwinst voor werkgevers in de zorg.

Gerelateerde opleidingen