Startersinformatie

Het is bijna zover! Binnenkort start je met de Master Advanced Nursing Practice (duaal). Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie die je moet weten om goed van start te gaan!

Je persoonlijke rooster vind je vanaf eind augustus op MijnSaxion (de portal van Saxion). Ga naar MijnSaxion.nl en meld je aan met de inloggegevens die je hebt ontvangen bij je aanmelding. Je klascode is EAN1U.ANP.

De jaarindeling van Saxion vind je hier.

Lukt het inloggen via MijnSaxion niet en wil je het rooster inzien? Ga dan naar myx-saxion.xedule.nl. Klik op de kalender links, vul je klascode in en bekijk het rooster per week.

MijnSaxion

Het internetportal van Saxion heet MijnSaxion en bereik je via www.mijnsaxion.nl. Op MijnSaxion vind je je les- en toetsrooster, zie je je laatste toetsresultaten en vind je alle informatie over jouw opleiding en de voorzieningen binnen Saxion. Inloggen kan met de inloggegevens die je na je aanmelding van Saxion hebt ontvangen. Wil je meer weten over MijnSaxion? Bekijk de instructievideo.

Heb je problemen met inloggen? Neem dan contact op met het Servicepoint van Saxion via 088-0193000.

Via deze link kun je de boekenlijst downloaden. 

Vrijdag 9 september 2022 vindt de introductiedag plaats. Kennismaking met elkaar, de opleiding en de coachgroepen staan hierbij centraal. Hier vind je het programma naar deze dag.

Het onderwijs is geplaatst in een digitale leeromgeving (Blackboard). Dit kun je ook via MijnSaxion bereiken en/of via leren.saxion.nl. Je logt in met dezelfde inloggegevens. Kijk alvast eens rond in deze omgeving.

In Blackboard vind je achtergrondinformatie van een les inclusief de voorbereiding en opdrachten na afloop van een les (“nabereiding”). Hier vind je een handleiding voor Blackboard.

Je krijgt toegang tot de cursus ANP cohort 2022–2024. Op dit moment is niet alles zichtbaar omdat er nog aanpassingen worden verricht. Dit zal t.z.t. open worden gezet. Na het introductiedeel op 9 september start het onderwijsprogramma. We willen jou vragen de voorbereidsopdrachten ook voor deze dag te maken.

Instructievideo’s over Blackboard

Er is een wegwijzer beschikbaar met alle informatie die je nodig hebt om te studeren bij Saxion en de M ANP. Deze vind je hier.

Vanuit de V&VN is er een brochure beschikbaar met informatie over de verpleegkundig specialist. Hier vind je deze brochure.

Wij adviseren je om met het openbaar vervoer te komen in verband met een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen. Mocht je toch met de auto komen, kijk dan hier voor de route en de (betaalde) parkeeropties.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Teamsupport van de Academie Gezondheidszorg via teamsupport.agz@saxion.nl of via 088 - 019 1568.

*Heb je een dringende vraag? Dan kun je contact opnemen met het algemene nummer van Saxion: 088 – 019 8888.  

Succesvol studeren

Praktische informatie

(Online) studeren