ANP+header.jpg
Deeltijd

Word jij verpleegkundig specialist?

 • Graad

  Master, Maatwerktraject

 • Plaats

  Enschede

 • Lesdagen

  Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Als verpleegkundig specialist voer je, in samenwerking met de arts, zelfstandig verpleegkundige en medische taken uit. Je wordt opgeleid tot expert op één van de talloze terreinen van de gezondheidszorg. Daarnaast ontwikkel je bijvoorbeeld zorgpaden, ben je expert in Evidence Based Practice en kun je richtlijnen implementeren. Met de Master Advanced Nursing Practice kies je voor een officieel erkende opleiding tot verpleegkundig specialist. 

Wat kun je straks?

 • Zorg verlenen binnen het eigen vakgebied.
 • Onderzoek uitvoeren en kennis delen.
 • Kwaliteitsverbeterprojecten initiëren/uitvoeren.

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Deze master start in september

Schrijf je in vóór 1 april!

Direct aanmelden

Meer informatie? Neem contact op met de Master's office

Sandra Koster

Tijdens je studie

Als verpleegkundig specialist richt je je, binnen een eigen deskundigheidsprofiel, op de klacht/ ziekte zelf, met uiteraard de patiënt als uitgangspunt. Als verpleegkundig specialist heb je een zelfstandige behandelrelatie met patiënten, ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die je daarbinnen verricht en werk je multidisciplinair. 

Studie-inhoud
ANP+banner+tekst.jpg

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de master Advanced Nursing Practice, moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hier welke vooropleiding, en welke voorwaarden nodig zijn om toegelaten te worden tot deze opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

De Master Advanced Nursing Practice is één van de weinige hbo-masters die door de overheid wordt bekostigd. Het ministerie van VWS vergoedt een substantieel deel van de salariskosten.

Meer over (eventuele extra) kosten

NIEUWS OVER DEELTIJDONDERWIJS

Carrièrekansen

Na het afstuderen heb je de graad 'Master of Science (MSc)' behaald. Je kunt je dan laten registreren als verpleegkundig specialist. Registratie geeft juridische borging en erkenning als autonome professional. 

Gerelateerde opleidingen