Drie studenten werken samen aan een opdracht
Deeltijd

Een breder perspectief op zorg en welzijn

 • Graad

  Master

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Enschede

 • Lesdagen

  Vrijdag 09.15 - 16.30 uur

In de tweejarige master Health Care & Social Work word je opgeleid tot een ondernemende professional. Je leert de verbinding te leggen tussen innovatie, beleid en onderzoek. Dit doe je binnen de werkvelden zorg en welzijn. In deze dynamische werkvelden is er steeds meer behoefte aan master opgeleide professionals. Professionals met een brede en onderzoekende blik die buiten de gebaande paden kunnen en durven te denken en handelen.   Je kunt ook kiezen voor de Technology & Innovation route.  

Wat kun je straks?

 • Door onderzoek bijdragen aan professionalisering
 • Zorg en welzijn verbinden
 • Overstijgend denken

Deze master start in september

Schrijf je in vóór 15 augustus!

Direct aanmelden Bezoek de open avond

Meer informatie? Neem contact op met de Master's office

Daniëlle Beuvink

Tijdens je studie

Je signaleert uitdagende en complexe vraagstukken binnen je eigen praktijk en gaat hier mee aan de slag. Actuele ontwikkelingen op nationaal en internationaal niveau spelen een belangrijke rol. Studenten in de master werken in verschillende disciplines binnen zorg en welzijn. Er is daarom veel aandacht voor onderlinge uitwisseling van ervaringen.

Studie-inhoud
HCSW+in+text.jpg

Bekijk de video over deze opleiding
DE STUDIE IN EEN NOTENDOP

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de master Health Care & Social Work moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hier welke vooropleiding, ervaring en vaardigheden je nodig hebt om toegelaten te worden tot deze opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

De master Health Care & Social Work wordt door de overheid bekostigd. Dit betekent dat je wettelijk collegegeld betaalt.

Meer over (eventuele extra) kosten

Gerelateerde evenementen

Nieuws over deeltijdonderwijs

Carrièrekansen

Na afstuderen krijg je de titel Master of Arts. Je kunt binnen zorg en welzijn aan de slag als beleidsmedewerker, leidinggevende, onderzoeker, (project)manager, innovator of kwaliteitscoördinator. Je implementeert vernieuwingen, ontwikkelt beleid, kan op een wetenschappelijk manier vraagstukken in kaart brengen en innovatieve oplossingen bedenken.

reageerbuisjes in een lab

Het is mijn droom om een actieve rol te hebben in het bevorderen van kwaliteit van zorg en innovatie, om zo de samenwerking in de wijkverpleging naar een hoger niveau te brengen!

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen