HCSW+header-ICON.jpg
Deeltijd

Een breder perspectief op zorg en welzijn

 • Graad

  Master

 • Studiebelasting

  20 uren

 • Plaats

  Enschede

 • Lesdagen

  Vrijdag 09.15 - 16.30 uur

Zorg en welzijn zijn dynamische werkvelden die constant onder druk staan. Daarom is er steeds meer behoefte aan professionals met een breed profiel die buiten de gebaande paden durven te denken. Het is de enige master in Nederland die expliciet de domeinen zorg en welzijn in het onderwijsprogramma met elkaar verbindt. Deze tweejarige master leidt zorg- en welzijnsprofessionals op tot generalistische specialisten die weten wat er binnen de domeinen zorg en welzijn speelt. Na afloop kun je aan de slag als leidinggevende, manager, beleidsmedewerker, onderzoeker, innovator of kwaliteitscoördinator.

Wat kun je straks?

 • Je bent in staat beleid te ontwikkelen en daarbij onafhankelijk, kritisch en overstijgend te denken
 • Je vervult een brugfunctie tussen theorie en praktijk
 • Je kunt binnen de domeinen zorg en welzijn aan de slag in verschillende functies

Deze master start in september

Schrijf je in vóór 15 augustus!

Direct aanmelden

Meer informatie? Neem contact op met de Master's office

Daniëlle Beuvink

Tijdens je studie

De beroepspraktijk staat tijdens de opleiding centraal. Je leert jouw eigen ontwikkeling te sturen en er wordt op jouw leervragen ingespeeld (vraaggestuurd).

Studie-inhoud
HCSW+in+text.jpg

Toelatingseisen

Om te kunnen beginnen met de master Health Care & Social Work moet je voldoen aan de toelatingseisen. Kijk hier welke vooropleiding, ervaring en vaardigheden je nodig hebt om toegelaten te worden tot deze opleiding.

Meer over de toelatingseisen

Kosten

De master Health Care & Social Work wordt door de overheid bekostigd. Dit betekent dat je wettelijk collegegeld betaalt.

Meer over (eventuele extra) kosten

Nieuws over deeltijdonderwijs

Carrièrekansen

Na afstuderen ben je in het bezit van de titel Master of Arts. Als afgestudeerde kun je binnen de domeinen zorg en welzijn aan de slag als leidinggevende, manager, beleidsmedewerker, onderzoeker, innovator of kwaliteitscoördinator. Je bent in staat beleid te ontwikkelen en daarbij onafhankelijk, kritisch en overstijgend te denken. Daarnaast vervul je een brugfunctie tussen theorie en praktijk. Je implementeert vernieuwingen en bent in staat om op wetenschappelijk verantwoorde wijze bestuurlijke en strategische vraagstukken in kaart te brengen en oplossingsstrategieën te bedenken.

Master Health Care & Social Work

Na afstuderen ben je in het bezit van de titel Master of Arts. Je kunt binnen de domeinen zorg en welzijn aan de slag in functies als: leidinggevende, manager, beleidsmedewerker, onderzoeker, innovator, kwaliteitscoördinator.

reageerbuisjes in een lab

De studie sloot zo goed aan op wat ik in de praktijk nodig had, dat de reistijd voor mij van ondergeschikt belang was.

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen