Proefstuderen

Is de opleiding Elektrotechniek iets voor jou? Meld je eerst eens aan voor een open dag en maak kennis met studenten en docenten die je meer kunnen vertellen over deze opleiding. Heb je al een open dag bezocht, maar wil je je nog iets verder verdiepen in deze studie? Kom dan proefstuderen!

Proeflessendag Saxion

De naam zegt het al: met proefstuderen kun je even proeven aan de opleiding. Tijdens het proefstuderen volg je namelijk speciale lessen, die jou een indruk geven van wat je nou kunt verwachten. Je ontmoet studenten, je kunt al je vragen stellen en toch alvast een beetje sfeer proeven. Je maakt ook kennis met de manier waarop docenten lesgeven. Vraag jij je dus af wat je moet weten voordat je aan de opleiding begint? Daar kom je achter tijdens een proefstudeerdag!

Data en aanmelden
Staan er nog geen nieuwe data hieronder? Binnenkort komen er weer nieuwe proefstudeerdagen. Houd deze pagina dus goed in de gaten en meld je aan!

Tijdens het meelopen ga je op locatie met een eerstejaarsstudent op pad en ervaar je hoe het is om Saxion-student te zijn. Het verschil met een proefles is dat je tijdens het meelopen echte lessen volgt. Hierdoor zijn de lessen vaak al wat moeilijker, maar kom je er wel achter hoe een gewone dag op Saxion eruit ziet, wat de sfeer in een klas is en hoeveel huiswerk studenten moeten maken.

Aanmelden
Meld je aan voor een meeloopdag op locatie via onderstaande aanmeldknop. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een datum af te spreken. Is er geen mogelijkheid om je aan te melden? Na de open dagen worden er vaak weer nieuwe meeloopmomenten aangeboden. Houd deze pagina dus goed in de gaten en meld je aan!

Hulp nodig met kiezen?

Heb je een vraag over meelopen of proefstuderen of staat er geen geschikte datum voor jou? Stuur dan een mail naar evenementen.led@saxion.nl. We helpen je graag om een geschikte datum en/of activiteit te vinden.