Proefstuderen

Is Lerarenopleiding Basisonderwijs iets voor jou? Meld je eerst eens aan voor een open dag en maak kennis met studenten en docenten die je meer kunnen vertellen over deze opleiding. Heb je al een open dag bezocht, maar wil je je nog iets verder verdiepen in deze studie? Kom dan proefstuderen!

Proeflessendag Saxion

Tijdens een proeflessendag van de pabo kom je naar Saxion om te ervaren wat de opleiding en het beroep van leraar basisonderwijs inhouden. Je krijgt 2 workshops van vakken waarmee je ervaart hoe het is om student te zijn op onze opleiding. In de middag ga je met onze studenten mee naar een basisschool om te zien hoe het er in de praktijk aan toegaat. Zo krijgt je een beeld van de theorie en van de stage!

Proefles

De naam zegt het al: tijdens een proefles kun je even proeven aan de opleiding. Dit kun je online doen of op locatie! Je volgt speciale (online) lessen en krijgt vaak een opdracht, die jou een indruk geven van wat je nou kunt verwachten. Je ontmoet andere studiekiezers en maakt ook kennis met de manier waarop docenten lesgeven. Zie jij jezelf dit al doen?

Data en aanmelden
Staan er geen nieuwe proeflessen hieronder of kan jij niet op de genoemde data? Na de open dagen zijn er vaak weer nieuwe proeflessen. Houd deze pagina dus goed in de gaten en meld je aan!

Proeflessendag

Wil je de sfeer proeven op de pabo in Deventer of in Enschede? Geef je dan op voor een proeflessendag. Tijdens deze dag loop je mee met een student van ons. Heb je hierover vragen dan kun je een email sturen naar Wendel Brandsma (w.r.brandsma@saxion.nl) voor locatie Deventer of naar Stephanie Lutjen (s.e.lutjen@saxion.nl) voor locatie Enschede.