Student Sportmarketing

Weet hoe jij sport op de markt brengt!

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer
  • Start in september

Als sport je passie is en je graag wilt werken in een sportieve en commerciële omgeving, dan kies je voor de studieroute Sportmarketing binnen de studie Commerciële Economie (CE). Want sportmarketing, sponsoring en de diverse onderwerpen over sportmanagement vragen tegenwoordig om specialisten zoals jij!

De bachelor Sportmarketing (studieroute) is een studieroute binnen Commerciële Economie
Hetty van der Wouw Topsport Academy

Samenwerking met het bedrijfsleven

Ga aan de slag met echte sportmarketing projecten! Deze projecten doe je in samenwerking met het bedrijfsleven. Zo krijg je een kijkje in de professionele wereld van de (sport)marketing.

Studenten met laptop

Een brede basis

Je ontvang het diploma Commerciële Economie met de aantekening Sportmarketing. Je wordt breed opgeleid en kunt na je studie aan de slag als commercieel specialist in of buiten de sportwereld. 

Student Sportmarketing / Commerciele Economie

​Op naar het buitenland!

We nemen graag een kijkje over de grens. Zo kun je een tijdje in het buitenland studeren, meedoen aan een uitwisseling met de Copenhagen Business University en deelnemen aan internationale excursies.

Meld je nu aan

Meld je uiterlijk 1 mei aan via Studielink

Direct aanmelden

Proefstuderen

Onze meeloopdagen starten weer in oktober.

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

Tijdens de opleiding leer je vanuit verschillende invalshoeken naar sportmarketing te kijken. Je gaat aan de slag met thema's als sportsponsoring, sport en economie in de wereld, management van sportaccommodaties en het organiseren van sportevenementen. Alle projecten waar je aan werkt hebben een link met de sportwereld.

Studie-inhoud
Boogschutter

Nieuws van deze opleiding

Mogelijkheden na je studie

Als sportmarketeer kun je na je opleiding meteen aan de slag in de onbegrensde wereld van de marketing en de sport. Natuurlijk kun je jouw hands-on mentaliteit en theoretische basis ook gebruiken in andere commerciële functies. Je kunt je specialiseren in vakgebieden als sponsoring, evenementen, marketing, communicatie, sales, management en sportbeleid.

Jouw toekomst
Reshmie Oogink kick
Nieuwe studenten

De perfecte combinatie tussen passie voor sport en interesse in het vak marketing!

Lees de ervaring

Gerelateerde opleidingen