hbo commerciele economie saxion

Sales professional of (online) marketeer na de opleiding Commerciële Economie

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer, Enschede
  • Start in september

Wil jij een carrière in een commerciële en creatieve functie in de marketing of sales? Dan ben je bij hbo Commerciële Economie aan het juiste adres! Hier leer je hoe je producten en diensten in de markt zet, promoot en verkoopt met offline én online kanalen. Waarbij je een waardevolle en duurzame relatie tot stand brengt tussen mensen en merk. Daarbij maak je gebruik van de nieuwste (online) media en bedenk je de coolste campagnes. Je weet wat er speelt in de wereld en kan je inleven in verschillende doelgroepen. Klinkt goed? Kies dan voor de opleiding Commerciële Economie.

Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
hbo commerciële economie saxion

Maak het verschil!

Bij de studie Commerciële Economie denk jij mee over de commerciële aanpak van jouw klant of werkgever. Van strategie tot uitvoering. Je leert hoe jij het verschil kunt maken.

commerciele economie voltijd saxion

Leren in de praktijk

Je leert vooral door veel te doen. Niet in je eentje maar samen met andere studenten. De opleiding Commerciële Economie van hogeschool Saxion is voorloper op het gebied van modern onderwijs. Samen met het bedrijfsleven werk jij aan echte opdrachten uit de praktijk. 

opleiding commerciële economie

Technologische ontwikkelingen

Trends en ontwikkelingen zoals internet en social media zijn voor jou bekend terrein. Bij hbo Commerciële Economie leer je hoe je technologische ontwikkelingen kunt omzetten in (commerciële) kansen. Saai wordt het zeker niet!

Startersinformatie

Wat je allemaal moet weten voordat je start met je opleiding.

Meld je nu aan

Meld je uiterlijk 15 augustus aan via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie Commerciële Economie

Hoe komt een product of dienst nu bij de juiste doelgroep terecht? En met welk verdienmodel verwacht je het meeste succes te behalen? Tijdens de hbo-opleiding Commerciële Economie krijg je handvatten aangereikt voor succesvolle marktintroducties. Ook leer je waar een sterk merk aan moet voldoen en ontdek je welke technologische en actuele ontwikkelingen het succes nog eens kunnen versnellen. Naast de reguliere Commerciële Economie opleiding biedt Saxion ook de studieroutes Sportmarketing (Deventer) en Saxion Topsport Academy (Deventer) aan. 

In het tweede jaar kies je een profiel in één van de volgende richtingen:  

  • Sales- en Accountmanagement   
  • Marketing Management
  • Digital Marketing  
Studie-inhoud
studie commerciële economie Saxion

Bekijk de video over deze opleidingDE STUDIE commerciële economie IN EEN NOTENDOP

Nieuws van de opleiding Commerciële Economie

Mogelijkheden na je opleiding Commerciële Economie

Hbo Commerciële Economie is een brede opleiding met veel beroepsmogelijkheden. Je kunt na je studie aan de slag bij een grote multinational of juist bij een kleine organisatie, profit of non-profit. Wat past bij jou? Waar ligt jouw drijfveer? De mogelijkheden in de markt zijn heel divers. Vaak begin je na je opleiding eerst op juniorniveau, waarna je door kunt groeien naar een seniorfunctie.

Jouw toekomst
commerciele economie hbo saxion
bachelor commerciële economie saxion

Bij de opleiding Commerciële Economie leer je van alles binnen heel verschillende vakken. Ik kan die kennis nu heel goed gebruiken als ondernemer.

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen