Header bachelor commerciële economie

Ben jij de (online) marketeer of sales professional van de toekomst?

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Deventer, Enschede
  • Start in september

Wil jij een carrière in een commerciële en creatieve functie in de marketing of sales? Dan ben je bij Commerciële Economie aan het juiste adres! Hier leer je hoe je producten en diensten in de markt zet, promoot en verkoopt met offline én online kanalen. Daarbij maak je gebruik van de nieuwste (online) media en maak je de coolste campagnes. Klinkt goed? Kies dan voor Commerciële Economie.

Deze studie is ook in Deeltijd te volgen
Studenten werken aan groepsopdracht

Maak het verschil!

Als CE'er denk jij mee over de commerciële aanpak van jouw klant of werkgever. Van strategie tot uitvoering. Je leert hoe jij het verschil kunt maken.

Saxion_72305-CE.jpg

Leren in de praktijk

Je leert vooral door veel te doen. Niet in je eentje maar samen met andere studenten. De opleiding Commerciële Economie van hogeschool Saxion is voorloper op het gebied van modern onderwijs. Samen met het bedrijfsleven werk jij aan echte opdrachten uit de praktijk. 

Saxion_76565-CE.jpg

Technologische ontwikkelingen

Trends en ontwikkelingen zoals internet en social media zijn voor jou bekend terrein. Bij Commerciële Economie leer je hoe je technologische ontwikkelingen kunt omzetten in (commerciële) kansen. Saai wordt het zeker niet!

Meld je nu aan

Aanmelden doe je via Studielink.nl

Direct aanmelden

Proefstuderen

Kom jij ook (online) proefstuderen? Check dan hier de dagen waarop je deel kunt nemen!

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

Hoe komt een product of dienst nu bij de juiste doelgroep terecht? En met welk verdienmodel verwacht je het meeste succes te behalen? Tijdens de hbo-opleiding Commerciële Economie krijg je handvatten aangereikt voor succesvolle marktintroducties. Ook leer je waar een sterk merk aan moet voldoen en ontdek je welke technologische en actuele ontwikkelingen het succes nog eens kunnen versnellen. Naast de reguliere Commerciële Economie opleiding biedt Saxion ook de studieroutes Sportmarketing (Deventer) en Saxion Topsport Academy (Deventer) aan. 

Vanaf het tweede jaar kun je je specialiseren in de volgende richtingen:   

  • Sales- en Accountmanagement   
  • Marketing Management
  • Digital Marketing  
Studie-inhoud
Studenten Commerciële Economie Saxion achter laptop

Bekijk de video over deze opleidingDE STUDIE IN EEN NOTENDOP

Nieuws van deze opleiding

Mogelijkheden na je studie

Commerciële Economie is een brede opleiding met veel beroepsmogelijkheden. Je kunt na je studie aan de slag bij een grote multinational of juist bij een kleine organisatie, profit of non-profit. Wat past bij jou? Waar ligt jouw drijfveer? De mogelijkheden in de markt zijn heel divers. Vaak begin je na je opleiding eerst op juniorniveau, waarna je door kunt groeien naar een seniorfunctie.

Jouw toekomst
Economoom achter bord met concecpt-ideeën
Open ruimte Saxion Deventer

De keuze voor Commerciële Economie was snel gemaakt

Lees de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen