Edith Stein

​Word de vastgoeddeskundige waar je op kunt bouwen

  • Bachelor (Voltijd)
  • 4 jaar
  • Enschede
  • Start in september

Wat komt er allemaal kijken bij het ontwikkelen van vastgoed? Of bij de aankoop en verkoop van gebouwen? Je leert het bij Vastgoed en Makelaardij, een praktische opleiding waar je vanaf de eerste dag aan het werk gaat met projecten. Je studeert af als vastgoeddeskundige die direct aan de slag kan.

studenten high-fiven

Sla twee vliegen in één klap!

Jouw diploma staat gelijk aan het makelaar-taxateursdiploma, ook wel gelijkwaardigheidsverklaring genoemd. Dit betekent dat je zowel in het vastgoed als in de makelaardij aan de slag kunt.

Studenten werken samen

Werk veel in de praktijk

Vanaf dag één werk je in groepen aan realistische projecten die een sterke link hebben met de praktijk. Daarnaast tref je in de klas regelmatig een gastspreker uit de vastgoedwereld en ga je met je klasgenoten op excursie.

Student kijkt door een virtual reality bril

Get ready for a smart world!

Je leert binnen de opleiding Vastgoed en Makelaardij om op een creatieve en innovatieve manier problemen op te lossen. Ook leer jij vastgoedprojecten duurzaam te (her)ontwikkelen en te begeleiden: klaar voor een slimme wereld!

Proefstuderen

Kom nu bij ons proefstuderen en proef de sfeer van jouw toekomstige opleiding.

Vragen over studeren bij Saxion?

Studenttevredenheid

Tijdens je studie

De studie Vastgoed en Makelaardij is een brede economisch-juridische opleiding, die specifiek is gericht op vastgoed. Je studeert af met een goede economische, juridische én bouwkundige basis, zodat je na vier jaar expert bent op het gebied van de gehéle vastgoedcyclus. De nadruk ligt hierbij op projectontwikkeling en vastgoedmanagement.

Studie-inhoud
Studenten Sportmarketing

Nieuws van deze opleiding

Na je studie

De wereld van vastgoed is volop in beweging. Denk maar eens aan thema's als leegstaande kantoren, duurzaam bouwen en innovaties in de bouw. Binnen de hbo-opleiding Vastgoed en Makelaardij van Saxion word je opgeleid tot een economisch geschoolde vastgoeddeskundige met verstand van de gehéle vastgoedcyclus: initiatief, ontwikkeling, realisatie, beheer en onderhoud, herontwikkeling en managen.

Jouw toekomst
vastgoed professional aan het werk
Balderen

Onbewust was ik al vroeg met Vastgoed en Makelaardij bezig: bouwen met Lego en huizen ontwerpen bij Techniek op de middelbare school

Bekijk de ervaring Alle ervaringen

Gerelateerde opleidingen