Proefstuderen

Is Verpleegkundige (HBO-V) iets voor jou? Meld je eerst eens aan voor een open dag en maak kennis met studenten en docenten die je meer kunnen vertellen over deze opleiding. Heb je al een open dag bezocht, maar wil je je nog iets verder verdiepen in deze studie? Kom dan proefstuderen!

Proeflessendag Saxion

Tijdens het meelopen ga je op locatie met een eerstejaarsstudent op pad en ervaar je hoe het is om Saxion-student te zijn. Het verschil met een proefles is dat je tijdens het meelopen echte lessen volgt. Hierdoor zijn de lessen vaak al wat moeilijker, maar kom je er wel achter hoe een gewone dag op Saxion eruit ziet, wat de sfeer in een klas is en hoeveel huiswerk studenten moeten maken.

Aanmelden
Meld je aan voor een meeloopdag op locatie via onderstaande aanmeldknop. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een datum af te spreken. Is er geen mogelijkheid om je aan te melden? Na de open dagen worden er vaak weer nieuwe meeloopmomenten aangeboden. Houd deze pagina dus goed in de gaten en meld je aan!