Proefstuderen

Proefstuderen

Is de Opleiding tot Verpleegkundige iets voor jou? Kom dan eens langs op een van onze open dagen waar je kennis kunt maken met studenten en docenten die je nóg meer kunnen vertellen over deze opleiding.

Heb je dat al gedaan, maar ben je benieuwd hoe het is om bij Saxion te studeren? Of wil je je nog iets verder verdiepen in deze opleiding? Kom dan proefstuderen. Voor de opleiding tot Verpleegkundige kan dat op één manier: door een meeloopdag.

Tijdens een meeloopdag loop je mee met een eerstejaarsstudent en ervaar je hoe het is om Saxion-student te zijn. Het verschil met een proeflessendag is dat je tijdens de meeloopdag echte lessen volgt. Hierdoor zijn de lessen vaak al wat moeilijker, maar kom je er wel achter hoe een gewone dag op Saxion eruit ziet, wat de sfeer in een klas is en hoeveel huiswerk studenten moeten maken.

Let op: Door de maatregelen rondom het coronavirus is het voorlopig niet mogelijk om mee te doen met een proeflesdag of meeloopdag. Houd onze berichten in de gaten om op de hoogte te blijven of check onze FAQ!