Saxion Parttime School - voor werkgevers

Saxion Parttime School is jouw kennispartner. Van buiten naar binnen: zo stellen we ons onderwijs samen. De vraag en opleidingsbehoefte van bedrijven en medewerkers staan namelijk altijd centraal. We leiden en laden mens en bedrijf op: bieden nieuwe energie, kennis en veranderkracht.

Een leven lang ontwikkelen

Saxion Parttime School heeft als doel een leven lang ontwikkelen. Dat doen we op een manier die past in het leven van de medewerkers en bedrijfsvoering. Flexibel, persoonlijk en eigentijds. Boost kennis met onze hbo-studies en modulen en pak nieuwe kansen voor de toekomst. Charge your business!

Jouw organisatievraag staat centraal

Als werkgever ben je voortdurend bezig met verbeteren en ontwikkelen. Daarin spelen jouw medewerkers een belangrijke en essentiële rol. Een dynamische wereld vraagt om flexibele organisatieprocessen én flexibele medewerkers. Hoe blijf je bij? Hoe anticipeer je op trends? En hoe maak je de vertaalslag naar ontwikkeling en innovatie? In cocreatie stellen we een leertraject op maat samen. Vragen en uitdagingen uit de werkomgeving staan centraal. We leren je medewerkers vakoverstijgend te denken en innoveren door van elkaar te leren. Mensen maken het verschil!


Onze onderwijsvormen

Bacheloropleidingen

Hbo-deeltijdopleidingen duren vier jaar. Bij het behalen van alle studiepunten (240 EC) wordt een door de Nederlandse overheid officieel erkend getuigschrift uitgereikt en mag je werknemer de titel 'Bachelor' voeren.

Landing-deeltijd-header-3.jpg

Associate degree

Een Associate degree is een opleiding op hbo-niveau met een studielast van 120 studiepunten. Werknemers kunnen dit programma binnen twee jaar afronden. Kies je voor een Associate degree, dan kies je meestal gelijk voor een specialisatie. 

Landing-deeltijd-header-2.jpg

Hbo-programma's en modulen

Een hbo-programma is een pakket van twee of meer modulen rondom een bepaald thema. Het is ook mogelijk om losse modulen te volgen. Deze zijn stapelbaar tot een Associate degree- of bachelordiploma. Losse modulen duren 10 weken waarbij de eigen dagelijkste praktijk centraal staat. Werknemers kunnen in korte tijd op- en of bijscholen en volgens online les en in een groep.

Landing-deeltijd-header-5.jpg

Maatwerk

Onderwijs maken we niet alleen. Als opdrachtgever heb je een opleidingsvraag en die staat centraal. Ons deeltijd onderwijs maken we dan ook in samenspraak met bedrijven en organisaties. Heb je als bedrijf speciale wensen? We stellen graag samen met jou een programma op.

Neem contact met ons op

Telefoon: 088 - 019 1919 (op werkdagen van 09.00 - 17.00)
E-mailadresparttimeschool@saxion.nl

Student

FastSwitch

De behoefte aan goed opgeleide werknemers is groot. Oude banen verdwijnen door onder andere digitalisering en nieuwe banen ontstaan door nieuwe ontwikkelingen zoals de energietransitie. FastSwitch verlaagt de drempels voor werkgevers en switchers om een carrièreswitch te realiseren. Hierdoor kunnen medewerkers sneller de overstap maken naar sectoren waar een personeelstekort is.

Meer informatie over onze FastSwitch trajecten
werkgevers

Financieringsmogelijkheden

Onze deeltijdopleidingen worden bekostigd door de overheid. Het wettelijk collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld door de overheid en bedraagt +/- 2000 euro per studiejaar. Daarnaast zijn er vaak werkgeversverenigingen of stimuleringsregelingen die ondersteunen bij het financieren van een opleiding.

Kaak-Group_1920x1080.jpg

Jezelf ontwikkelen is een eerste levensbehoefte.

Ervaar Saxion zelf - bezoek een open avond!

Kom sfeer proeven bij Saxion. We nodigen je van harte uit bij onze open avonden voor deeltijdonderwijs. Tijdens deze avonden informeren we potentiële deeltijdstudenten en werkgevers graag over ons deeltijdonderwijs. Ook kun je even sfeer proeven in de gebouwen van Saxion. De open avonden worden afwisselend georganiseerd in Enschede en Deventer. 

Meer informatie over de open avonden van Saxion
header-landing-OOA.jpg

Onze locaties

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Karin-Louwers.jpg

Karin Louwers

Business Developer Bouw & Technische Bedrijfskunde

06 - 2001 0528
Ruby

Ruby Overbeeke

Business Developer Gezondheid & Welzijn, Overheid & Techniek

06 – 3031 0383
Marga Ligtenberg.jpg

Marga Ligtenberg

Business Developer Gezondheid & Welzijn

06 - 8323 5929
Esther

Esther van Hoorn - Meinders

Business Developer IT, Gezondheid & Welzijn

06 – 3164 3695
Esther Reinds.jpg

Esther Reinds

Teamleider Sales

06 - 1379 8834

Nieuws over ons deeltijdonderwijs