Saxion Parttime School - deeltijdstudent

Een leven lang ontwikkelen zien we niet alleen als opdracht, maar vooral ook als kans en uitdaging. Hoe grijp je die kans en hoe ga je de uitdaging succesvol aan als student? Wij helpen je hier graag bij!

Flexibel onderwijs en een relevant beroepsproduct

Een druk privéleven combineren met je carrière. En die dan ook nog eens een boost willen geven. We begrijpen als geen ander dat een goede combi van onderwijs, werk en een privéleven hierbij noodzakelijk is voor succes. Daarom zorgen we voor flexibel, blended en persoonlijk onderwijs op hbo-niveau. Waar je werkt aan beroepsproducten die relevant en toepasbaar zijn voor jouw vakgebied. Zodat jij ook direct aan de slag kunt!

Onze onderwijsvormen

Verdiepen, verbreden of toch een carrièreswitch? Kies je voor een volledige studie of toch een enkele module? En hoe combineer je dat met je baan, gezin en privéleven? Veel vragen waar je nog geen antwoord op hoeft te hebben. Als je maar begint met ontdekken. Doorleren is slechts een stap naar je volgende succes!

Ontdek hier alle mogelijkheden
header-DT-landing-2.jpg

Studeren bij Saxion Parttime School

Als je kiest voor een studie bij Saxion Parttime School, dan weet je een aantal zaken zeker. Je hebt een studiecoach, je bepaalt je eigen tempo en je werkt met beroepsproducten die je gelijk kan gebruiken in je werk. Per periode van 10 weken kun je standaard 3 modulen volgen. Voor iedere module kom je wekelijks 1,5 uur met een docent en studiegenoten bij elkaar. Daarnaast besteed je +/- 5 uur aan de opdracht op je werk en/of thuis.

Gedurende het hele studiejaar zijn maandag de deeltijdlessen voor de opleidingen en modulen in Enschede. Dinsdag zijn de deeltijdlessen voor de opleidingen en modulen in Deventer. De lessen beginnen om 15.45 uur en duren tot 21.45 uur. 

SPS-landing-sfeer.jpeg

Hulp van een persoonlijke studiecoach

Als je een deeltijdopleiding volgt bij Saxion Parttime School krijg je een persoonlijke studiecoach. Hij of zij helpt jou om je talenten optimaal te ontwikkelen en bekijkt samen met jou wat jij nodig hebt om je studie succesvol te doorlopen, maar adviseert je ook over de keuzes in je studieprogramma, studieroute en studietempo. Verder bespreek je samen jouw studieresultaten, je persoonlijke doelen en je loopbaanontwikkeling. Je eerste contact met een studiecoach leg je al tijdens je intake tijdens het studieadvies op maat.

Studenten deeltijd

Hoe is het om een deeltijdstudie te doen?

Wil je weten hoe het is om te studeren in deeltijd? In verschillende ervaringsverhalen lees je hoe onze studenten hun deeltijdopleiding ervaren. Maar ook hoe het is om werk, privé en studie te combineren. Ook geven ze waardevolle tips voor oriënterende studenten zoals jij.
Lees hier de ervaringen van deeltijdstudenten

Ben jij toe aan een carrièreswitch?

Wil jij aan de slag in een ander vakgebied, maar heb jij te weinig kennis en praktijkervaring om direct aan de slag te kunnen? Dan is FastSwitch echt iets voor jou! De diverse omscholingstrajecten bieden naast een goede theoretische basis tegelijkertijd de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een nieuw werkveld. Zo wordt jouw carrièreswitch op korte termijn gerealiseerd!

Meer informatie over onze FastSwitch trajecten
Switchers

Hoe financier je een deeltijdopleiding?

Je wilt je verder ontwikkelen en je carrière een nieuwe impuls geven. Goed idee! Maar wat kost dat en wie betaalt dat? Er zijn tal van mogelijkheden om jouw deeltijdstudie (deels) te bekostigen. Lees hier meer over alle financieringsmogelijkheden

Kunnen we jou helpen met het maken van de juiste keuze?

Kom sfeer proeven!

Benieuwd hoe het is om bij Saxion in deeltijd te studeren? Kom dan sfeer proeven tijdens een open avond! We organiseren deze afwisselend op locatie in Enschede en Deventer, maar ook online. Tijdens de avond staan we je graag (digitaal) te woord om je te helpen in het maken van de juiste studiekeuze. Je kunt opleidingsvoorlichting(en) volgen, maar ook vragen stellen aan docenten én studenten. Tevens zijn er algemene sessies over studeren in deeltijd en een relevante praktijkomgeving. Wanneer je voor een online open avond kiest, gaat dit via livestreams. 

Meer informatie over de open avond
Open avond deeltijdonderwijs bij Saxion

Onze locaties

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met de Saxion Parttime School. We proberen jouw vragen direct te beantwoorden. Of we brengen jou in contact met iemand binnen Saxion die jou verder kan helpen.

Nieuws over ons deeltijdonderwijs